Bildirim
YARDIM (2. sayfa)
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tam bitmesini bekle bayağı uzun sürecektir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet fakat garanti olsun diye hızlı moda almadım ayrıca tarama hızı 80 90 mb civarı -
Ne yapacan mecbur
sana şöyle bir hipotezle gelebilirim konektördeki kırık pin yüzünden satalara verilen voltaj normal değerlerinde stabil kalamıyor bu yüzden voltajlar düşünce hem cdromun hem hddn kafayı yiyor ancak yedek hddnde windows olmadığından farketmek mümkün değil program veya oyun onda olmadıkça,konektörü değiştir düzeleceğini umuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahdonanımah -- 16 Ağustos 2014; 3:34:46 > -
-
sağlam hdd de hüsran mı :)bozuk mu çıksaydı konektörü değiş birader -
61 mb altı problem 37 mb görmüş hdd problemli değilmi sence? anlamadım şimdi ben -
Kesinlikle
Zaten o sisteme ssd taksan da bir şey farkezmez
hocam ekran yemyeşil 0.0% damaged block yazmış program daha ne yapsın şu konektörü değiş gözünü sevem artık gece gece hddnin günahını alıyosun bak söylemesi :D -
nasıl yani tam açıklarmısın -
Sistem buyuk ihtimalle pata bildiğim kadarıyla pata ssd yok satayı paraya dönüştürsen de iyi performans alamazsın
İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetY58 -- 16 Ağustos 2014; 3:58:54 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
-
160 gb ı görünce patadır dedim direk
Yahu 160 gb mı kaldı yıl olmuş 2014 . Sata 3 mu sistem
sende haklısın sitesinde böyle yazıyor SATA 6Gb/s -
O sata 3 muş
kabloyu değiş beni bul bu kadar -
kardeş şöyle bişey de var şimdi o kabloya 2 hdd bağlı windowsda 1 hddyi kullanmadıgında beklemeye alıyor bu yüzden elektriği azaltıyor fakat elektrik azaldıgında sistemin oldugu hddnin de elektriği azalıyor olması lazım sanırım problem bu yanlışmıyım? -
hocam problemin kesin böyle bir şey olduğunu söyleyemem ama voltaj problemi yorumu yapıyorum şu kabloyu değiştirsen düzeleceğine inanıyorum ama değiştirmemekte ısrarcısın :) -
şuan elimde yok power soketli kablo var yarın değiştiricem bildiririm size
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X