selam arkadaşlar ben soundblaster audiyg 2 zs ses kartı aldım şuan elimde diana ka-4200 5+1 ses sistemi var sizce bu model iyi mi yada bu ses kartıyla bunu kullanmak hata mı banada ses kalitesi o kadar iyi gelemdi ? creative bir ses sitemi almak istiyorum ne tavsiye edersiniz? 5+1 5200 ler nası sizce ses kartıyla tam performans alablir miyim ?yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
öncelikle ses kartın hayırlı olsun,
bence ses kartında iyi bir seçim yapmışsın...bunuda güzel bir setle tamamlaman gerekir diye düşünüorm...ve eğer beklentilerin yüksekse 5200'ün seni tatmin edeceğini sanmıyorum....bassları daha çok pure bass yani soft bass için diyeyim ben sana(jazz,blues tarzı şarkılardaki gibi)....ses kalitesi gerçekten çok iyi düzeyde...ama sesi biraz açtığında woofer pörtlemeye başlıyor..eğer yüksek sesle işim olmaz diyosan,5200 iyi bir seçim olabilir....fakat bende derimki,bu saatten sonra gidip 5200 alınmaz....
5.1 olarak çok seçeneğin var,creative,logitech,microlab,philips...vb..vb... bütçeni ve beklentilerini,ağırlıklı ne için kullanacağını yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz...
saygılar...
daha çok müzik dinlemek için kullanıcam ,fiyat olrak ta biraz ekonomik olmasını istiyorum ,elbette yüksek müzik le işim olur :) sen ne tavsiye edersin?ama herealde bu bende ki diana ka-4200 den daha ii dir değil mi?
creative 5200 le diana'yı karşılaştırma bile......seninkinden kat kat daha iyidir kesinlikle...sana birkaç set yaziyim sen bir bak...ama kesinlikle dinlemeden,beğenmeden alma...
gördüğün gibi birçok set var....forumda 5.1 kullananların çoğu Logitech,philips,microlab ve creative kullanıor sanırım...her seferindede tartışma çıkar o iyi bu iyi diye....ben şahsen X-530 kullanıorm....her sette olduğu gibi bununda eksileri ve artıları var..ben çok memnunum,öğrenci evime göre tam bir set......biilen dinleyenlere sor,sende dinle ve öyle kararını ver.....saygılar...