Bildirim
YARDIM! 930 M GTA 5 i kaldırırmı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Sanırsam GTA 5 i steam haftasonu fırsatından aldın :D herneyse konumuz bu değil :D işlemci benimde seninkiyle aynı intel core İ5 6200U yani 6.nesil işlemci iyi ekran kartıda benimkinin bir alt modeli Nvidia GT940M benimki seninki GT930M sonuçta 2 gb oda yeter fakat Ramın düşük düşük ayarda oynarsın sanırsam ram 8 gb olsaymış daha rahat olurdu 4 gb da oyun habire drop fps oluyor yani arabayla yolda giderken aniden donma yaratıyor. benim pc casper c500 işlemci intel core i5 6.mesil 2.30ghz turbo boost ile 2.8 ghz ekran kartı Nvidia GT940M 2 gb ram 6 gb harddisk 500 gb windows 10 ben orta ayarda 50 fps alırım sanırsam oyun steam küthüpanemde var fakat daha indirmedim malum türkiyede internet sınırsızda olsa kota giriyor :/ ayın 1 nde indirmeyi düşünüyorum şimdi akk var indirip baktığımda 3 gün 11 saat yazıyordu :D bende sildim ayın 1 nde 2.5mb hızla indircem tahminimce 9 saat gibi bir süre olucak :D (laptopu yeni aldık 2 yıl garantisi var hala garantisi bitince ramı 4x4=8 gb yapmayı düşünüyorum harddiskide 1 tb yapıcam :D sana tavsiyem birtek ram sıkıntın var eğer pc nin garantisi vb şeyi yoksa 4x4=8 gb yap sende çok rahat edersin arkadaşımda aynı senin özelliklerinden bir düşüğü asus laptopu var onun işlemci 5.nesil ekran kartı Nvidia GT920M veya 930M di 8 gb ramı 1 tb harddiski ile orta ayarda 50 60 fps alıyodu high da 30 40 fln ama laptopu zorlamak istemiyor :D
-
Düşük ayarlarda oynarsın. -
Soralı epey olmuş ama.. Gt 540m ile düşük ayarlarda oynuyorum. Gerçi pcden garip sesler gelmeye başlıyor son zamanlarda oyunu açtığımda. Epey zorlanıyor belli ki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X