Şimdi Ara

yardım acele çabuk bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben herkezin online oynadığı digimonu oynamak istiyorum ama üst konu karışık online mi değilmi o bile yazmıyor indirme linki nerede ss koymamışlar üyelik nasıl alınıyor karışık ben eskiden de bakmıştım daha güzeldi ama indirme şansım olmamıştı şimdi kore paketi falan düzgün rehber yokmu yaaaaa

• Bir Allah ın kulu mesaj atsın hadi yaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wizzyy

Ya ben herkezin online oynadığı digimonu oynamak istiyorum ama üst konu karışık online mi değilmi o bile yazmıyor indirme linki nerede ss koymamışlar üyelik nasıl alınıyor karışık ben eskiden de bakmıştım daha güzeldi ama indirme şansım olmamıştı şimdi kore paketi falan düzgün rehber yokmu yaaaaa

Bu :
    http://resim.donanimhaber.com/m_33045510/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

Orijinalden alıntı: Wizzyy

Ya ben herkezin online oynadığı digimonu oynamak istiyorum ama üst konu karışık online mi değilmi o bile yazmıyor indirme linki nerede ss koymamışlar üyelik nasıl alınıyor karışık ben eskiden de bakmıştım daha güzeldi ama indirme şansım olmamıştı şimdi kore paketi falan düzgün rehber yokmu yaaaaa

Bu :
    http://resim.donanimhaber.com/m_33045510/tm.htm

iyi de oradaki download linkine tıklanmıyor offffffffffffffffffffffffffff

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 26 Temmuz 2009; 14:48:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mew_Three

Oyunun Download linki yok ve saçma konu açma bida

nasıl yok cd sinimi alıcaz
  • digimonmasters.com/ gir alltta download linki war
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 26 Temmuz 2009; 14:45:07 >
  • Mew_Three Dalga Geçme Hakkını Sana Kim Veriyor.?
  • Ağzını Topla.İnsanlarla Dalga Geçemezsin.Adam Akıllı Forumda Durucaksan Dur Durmıcaksan Yukarıdaki X İşaretine Bas Git.
  •  yardım acele çabuk bakın
  • mewthree sen pokemon bölümünde takılsana
    download linki yoksa siz nasıl yüklüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beta -- 26 Temmuz 2009; 14:08:38 >
  • Kardeşim Link Var Ancak Host Kapalı Olduğu İçin İndiremiyorsun.Oyun Şuanda Kapalı Yani Full Açıldığı Zaman Link Olur Emin Ol.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 26 Temmuz 2009; 14:47:51 >

• Olum Adama Ne Yardımı Ettin Lan Direk Dalga Geçtin.Oyun KApalı İndiremessin Diyerek Açık Konuşmakdan Acizmisin?Digimon Bölümü Bölüm Değil Evet Sen Git.
    Adminler Allah Rızası İçin Duyuyorsanız Şunu Sonsuza Dek Atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bredn Mysterio

Kardeşim Link Var Ancak Host Kapalı Olduğu İçin İndiremiyorsun.Oyun Şuanda Kapalı Yani Full Açıldığı Zaman Link Olur Emin Ol.

Aman Allah ım sonunda düzgün bir cevap saol kardeşim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 26 Temmuz 2009; 14:47:25 >
  • Önemli Değil KArdeş Pm'den Msn ADresini At İstersen AÇıldığı Zaman Ben Sana Bilgi Vericem.
    @dujo:Bilader O Clienti İndirmeyin 100 TAne PAtch Atar O Boşa İndirirsiniz Kotaya Girer.
    @mew:Ya Bilader Ben Ne Dedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 26 Temmuz 2009; 14:23:50 >
  • Wizzyy KArdeş Ben Uyardım Onu Ama Hala DEvam Ediyor Bırak Gitsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.