Şimdi Ara

[YARDIM] Aion Sipariş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam Aion almaya karar verdim bir eklenti yayınlanmış ve satışa sunulacakmış çok yakında . Yalnız bu Assault on Balaurea yı sipariş edersem bu DVD içinde Aion : The Tower of Eternity 'yi içerecek mi ? Yoksa ikisini de mi sipariş etmeliyim ? Ya da sadece Aion : The Tower of Eternity'i alsam patch yoluyla bedavaya bu eklentiyi indirebilecek miyim ? Cevaplarınızı bekliyorum ona göre sipariş edeceğim.

• kardeşim ek yamaya para vermen gerekmiyor
    ben 150 tl 50 lvl ranger satıyom 0 dan aion alıp başlıcağına benimkini al zaten 50 lvl yapana kadar o kadar para harcarsın
  • Arkadaşım , ben daha oyunun DVD'sini almadım . Yani oyunun Client'i yok bende . Demek istediğim Yeni Ekpaketin içinde eski oyun var mı ? Yoksa ek paketsiz eskisini alsam , bedava patch yoluyla ek paketi indirebilir miyim ? Sorumu cevaplayın yeter . Char alma derdinde değilim daha.
  • evet indirceksin veya balaur ek paketi ile olanı satışa sunulmussa git onu al
  • Yeni paket 2.0 clienti ile başlayacak yani assault on balaurea , The tower of eternity dvd si ise 1.5 patch ile başlıyor yani assaoult on balaurea satışa çıkmışsa bir nevi tower of eternity de kapsıyor içinde sanırım pet için bir key var yeni paketin içinde tek önemli espri o, assault on balaurea aldıktan sonra yeni oyun oynanmaya başladığında her halükarda yaklaşık 500 mb belki daha fazla update bekliyor olacak kaldı ki eğer tower of eternity alınırsa 1.5 den yeni oyuna 5~6 gb update edersin ama dvd si daha ucuza gelir The Tower of eternty nin. Umarım yardımcı olmuştur tabi seninde dvd nin özelliklerini, satan firmalardan ikisini okuyup karşılaştırmanda fayda var.
  • Yani Ek paket orjinal oyunu içeriyor mu ? " Kesin bilgi " arıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

evet indirceksin veya balaur ek paketi ile olanı satışa sunulmussa git onu al

bundan lesini mi var yahu
  • http://www.gamer-market.com/aion-assault-on-balauera-pc-dvd-kutulu.html özellikleri okuduğunda anlayacağın gibi yeni paket oyunun originali ile birlikte eklenti paketini de içeriyor yani assault on balaurea DVD si,ayrıca birde pet içeriyor. burdaki herkes oyuna bir şekilde sahip olduğu için önceden yeni paketi alıp tamamen test etmiş kişi yok bu durumda satan firmanın söylediklerine inanmak durumundayız.

• Teşekkürler Simonxxx , artık Assault On Balaurea'ı alacağım . Bakalım eğer orjinali içermezse en azından test eden kişi olacağım Bilgilendirdiğiniz için tekrar teşekkürler ..
  • Rica ederim umarım alır keyifle oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afgenc

Teşekkürler Simonxxx , artık Assault On Balaurea'ı alacağım . Bakalım eğer orjinali içermezse en azından test eden kişi olacağım Bilgilendirdiğiniz için tekrar teşekkürler ..

bizede anlatırsın kanka balaur ek paketini :) direk 50 lvl başlarsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: afgenc

Teşekkürler Simonxxx , artık Assault On Balaurea'ı alacağım . Bakalım eğer orjinali içermezse en azından test eden kişi olacağım Bilgilendirdiğiniz için tekrar teşekkürler ..

Ben de sipariş ettim 2-3 gün önce,evet orjinal oyunu içeriyor.Gamer-market müşteri hizmetleri de tek bu paketi almanız yeterli dedi.Sitede diğer siparişi veren kişi sensin galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 8 Eylül 2010; 1:20:30 >
  • Gelmesi 2-3 gün sürer diye bekleyemedim direk D&R'a koştum
  • Hehe :) Benim kargo pazartesiye kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.