Şimdi Ara

YARDIM!ANKARADA LOGİTECH G5 SATAN MAGAZA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR KOSKOCA ANKARADA BİR TANE G5 BULAMADM.1 TNAE BULDM AMA ODA KUTULU DEGİL(SERGİDE).CEBİT E GİTTİGMDE İSTANBULUDA GEZDİM TAKSİM CİVARINDA BULAMADIM.ANKARALIYIM VE ANKARADA G5 GOREN VEYA ALAN BİRİ VARSA YAZARSA SEVİNİRİM ....

• hala bulamadm yardm bekliorm cok acil lutfennn
  • arkadasim ankarada o mausu u bulman biraz zor.saten sehir olarak gidip alabilecegin tek yer istanbul.onun dısında alanlarin cogu netten siparis veriyor sanirim.
  • sanalmarketim.com satıyordu fakat şu an stoklarda yok gözüküyor...
  • yok yok yok hala yok! ankarada g5 satan magaza yok ilk gordugum yerden alıcam fiyatı 200 ytl bile olsa aramadıgım bakmadıgım yer kalmadı!vatanın istanbul şubesinde var adamlar getirtemeyiz diyolar

ankarada g5 gören birisi varsa yazarsa cok iyi olur 1 aydır arıyorum cunku
  • Hızlı sistem mağzalarını gez..Kızılayda 2 tane var biri ziya gökalpte diğeri konur2 de .. Olmassa gel bende 0'a yakın bi tane var fiyatta anlaşırız..
  • hızlı sistem sanki kocatepe camiisinin orlardada vardı tgrt binasının orda ama konurdakini hatırladm yarın sabah bi bakıym 2 sinede yoksa tekrar donerm sana .sen nerden almştn?
  • ben hızlı sistemden aldım 1 ay kadar önce..Senin bahsettiğin yer sanalmarketim oldu..

Bu arada hizli sistem magzalarinda da temin edilemiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Restless- -- 30 Ekim 2007; 19:03:30 >
  • pff

allahım yaw nerden bulcam.yarın genede bakarım hızlı sisteme sanal marketimede bakarım .seninde aklına g5 bulcabilecegim bi teknoloji magazası gelirse ankarada benden esirgememeni rica ederim
  • ben vatanda 1 ay önce görmüştüm.. kalmamış diyorsan kızılay kocatepede eternal bilgisayar var envayi çeşit logitech mevcut (ztn sanalmarketim de onların sanırım) oraya git sor eğer ellerinde yoksa sipariş ver getirirler büyük olasılıkla.
  • mx300 ve mx510 bozduktan sonra g1 aldım ama mx510'a alıştığımdan g5 aradım ve 2-3ay sonunda ziya gokalpteki hızlı sistemde buldum sanırım sonuncusuydu..Sen bir araştır kızılay çevresini konur2'deki hızlı sisteme özellikle bak..olmassa benimki var..lazere bi türlü alışamadığımdan 1 hafta falan yanlızca hevesimi aldım sonra tekrar g1'e dondum..Simdi kenarda bekliyor istersen satabilirim..
  • Selanik caddesinin en sonunda(kocatepe camii ye cıkan yer) sanal marketim var.. butun logitech modellerini satıyorlar.. ellerinde yoksada temin ederler.
  • arkadaslar sanal marketimden aldm kocatepe camiisinin ordaki ve ellerinde 1 tane kalmıştı onuda ben kaptım ne kadar mutluyum bi bilseniz ..mouse u daha takmadan burada yardım eden herkese çok teşekkur ediyorum özeelliklede "Restless- " sana
  • hayırlı olsun sen de bizim gibi güle güle kullanırsın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: jilewer

arkadaslar sanal marketimden aldm kocatepe camiisinin ordaki ve ellerinde 1 tane kalmıştı onuda ben kaptım ne kadar mutluyum bi bilseniz ..mouse u daha takmadan burada yardım eden herkese çok teşekkur ediyorum özeelliklede "Restless- " sana

İyi bakalım hayırlı olsun.Kaliteyi ve farkı anlayacaksın.

V2 aladın değil mi?

• Gecen hafta Sogutozu Vatan Bilgisayarda bolca gordum. Halen vardir kanimca.

EdiT: Hayirli olsun, gec gordum temin ettigini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantomaga -- 5 Kasım 2007; 23:10:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.