Şimdi Ara

YARDIM ARKADAŞLAR BİLGİSAYARDAN SESLER CIKIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim pc den ugultu gibi sesler cıkıyor.
    ne yaparsam mesela tuslaara basınca,yenile yapınca,masaustundeki herhangi bir icona tuslayınca sesler ritmik olarark artıyor.
    pc acıldıgı gibi hiç birseyle ugrasmasam bile ugultu radyo dalgası gibi sesler cıkıyor.
    LUTFEN YARDIM.
    simdiden tesekkur ederim.

• daha ayrıntılı anlatman lazım. Hard diskin hasar görmüş olabilir veya işlemcin fan ile tam olarak oturmadıysa aşırı ısınmadan ses yapabilir. Kasa fanların balanslı döndüğü için ses yapabilir. Ayrıca fanların eskidiyse gene yüksek sesle çalışırlar. Disket sürücüsü de ses yapar ??
    Herşeyden önemlisi yardım için burda dolaşma senin işine yazılım bölümü yaramaz dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekin1923

daha ayrıntılı anlatman lazım. Hard diskin hasar görmüş olabilir veya işlemcin fan ile tam olarak oturmadıysa aşırı ısınmadan ses yapabilir. Kasa fanların balanslı döndüğü için ses yapabilir. Ayrıca fanların eskidiyse gene yüksek sesle çalışırlar. Disket sürücüsü de ses yapar ??
    Herşeyden önemlisi yardım için burda dolaşma senin işine yazılım bölümü yaramaz dostum

arkadas haklı... ama şöyle de bir durum var... eger bilinçli bir bilgisayar kullanıcısı değilsen uzun sure format atmadan bilgisayarı kullanınca hdd den ilginç sesler çıkmaya başlıyor... bunu cok yaşadım bilgisayar cok gürültülü çalışıyor ve cok zorlanıyor makine... yani yazılımla ilgili bir sorun da yaşıyor olabilirsin...

• arkadaslar ikinize de ilginizden dolayı teşekkur ederim
    sorun halledildi
  • @silen63, sorunu nasil cözdügünü de yazsan da herkes faydalansa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.