Şimdi Ara

YARDIM!... arkadaşlar PSP ye nasıl video atılıo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psp ye nasıl video atılıo arkadaşlar. yardım ederseniz çok sevinirim

• Öncelikle psp de her formatta video izleyemezsin ondan bir video çevirici bulacaksın ve sonra psp ye atmak istediğin videoyu çevirdikten sonra pspde hafıza kartının içindeki video klasörünün içine atman yeterli
  • psp de sadace mp4 formatındaki videoları izleyebilirsin.1,50 versionda yardımcı bi programla PMP formatındaki filmleri de izleyebilirsin.çeviri yaptıktan snr video klasörüne atıp izleyemezsin MyStİCaL arkadaşın dediği gibi.ilk önce ms nin ana dizinine MP_ROOT isimli klasör açıyoruz.oluşturduğumuz bu klasörün içine de 100MNV01 isimli klasör açıyoruz.çevirdiğin videoları bu klasörün içine atarak izlersin.video dosyalarının adı M4V10001.mp4,M4V10002.mp4 şeklinde olmalı.son iki rakam istediğin rakamlar olabilir.ii seyirler
  • Ben 1.5 kullanmıyorum dostum kullandığım versiyon 2.7 ve convert yapıp video klosörüne videoyu atıktan sonra problem yaşamadan izleyebiliyorum.
  • http://www.riverpast.com/en/support/tutorials/convert/mp4/index.php Bu sayfada AVI to MP4 yazan yerlerdeki uygun linke tkla programı indir. İzlemek istediğin video .avi ise Avi to MP4 seçeneğini seç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

psp de sadace mp4 formatındaki videoları izleyebilirsin.1,50 versionda yardımcı bi programla PMP formatındaki filmleri de izleyebilirsin.çeviri yaptıktan snr video klasörüne atıp izleyemezsin MyStİCaL arkadaşın dediği gibi.ilk önce ms nin ana dizinine MP_ROOT isimli klasör açıyoruz.oluşturduğumuz bu klasörün içine de 100MNV01 isimli klasör açıyoruz.çevirdiğin videoları bu klasörün içine atarak izlersin.video dosyalarının adı M4V10001.mp4,M4V10002.mp4 şeklinde olmalı.son iki rakam istediğin rakamlar olabilir.ii seyirler

bunların hepsini yaptım ama arkadaşlar bi türlü olmuyo.hafızada yer kaplıyo ama bi türlü dosyayı görmüyo alet 1.5 versiyon acaba aletlemi ilgilidir

• peki video nası çevrilio arkadaslaar
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadpool

peki video nası çevrilio arkadaslaar

pm attım sana link vereceğim...
  • kusura bakmayın fazla intrnete giremiyorum ancak okuyabildim cevaplarınızı herkese tşkrler.ama dediklerinizi yaptım hafıza eksiliyo fakat video gözükmüyo. cevaplarda genelde 1.50 versiyonu için yazmışsınız benim PSP 2.01 ondan olabilirmi böle bir sorun.
  • slm arkadaşlar yeniyim ben. bende de bi 2.0 psp var. söylenen herşeyi yaptım ama video ve resim atamıyorum. ms duo ya atıyorum ama makinada gözükmüyor. lütfen yardım. buggs1905@hotmail.com msnim. yardımlarınızı bekliyorumm.
  • bn de 2.71 var daa önce attım video da artık atiorum görmüo hiç bi şekilde mp3 atıorum dediiniz gibi isimlendiriorum ama sonuç yok help plz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.