bunların arsından seçeceksen kesinlikle arkadaşların da dediği gibi civic al bence
eski kasa golf4 harika uzun zaman kullandım. çok rahat bir araba 2006 modeller kadar yeni duran bir dizayna sahip golf 5 var bende ama bazen golf 4 ümü özlemiyo değilim
ben golf tercihim varken diğerlerine bakmam.
bence de ya golf4 yada focus....
golf 4 un yakıt degerlerı nedır?
golf4 biraz fazla yakar tam değerini bilmiorum ama 8v sanırım o yüzden fazla yakar...
civic derim...
ben de şu anda 2. el bir araç almayı düşünüyorum.2000-2004 astra ile aynı model yıllı megane rte veye rxt düşünüyorum.ikisi arasında kaldım.lpg bu modellerde nasıl? bilgisi olan lütfen
GOLF 4 muhteşem bir araba bunda bulduğun konforu başka hiç birinde bulamazsın bu paraya
fazla yakar diyorlarda su kadar yakar fark bu kadar diyen görmedim burada vw in 8v lik motoru cok eleştri alır. sanki civic focus 100 bin lira yakıyo km. de
quote:
Orjinalden alıntı: Aykut1987
kesın fıyatı beklıyorum senden aracın km sı de onemlı onuda yazarsan ıyı olur
120.000 kmde 16.800,00 ytl 2001 model confort 1.6lt abs klima çift airbag full orijinal
haberlerini bekliyorum
km sı cok o arabanın ben daha az km lı bı araba ıstıyorum
sen bilirsin ama şstersen aracı bir gör 120 bin gibi hiç değil yani sana garanti verebilirim ki servis bakımlı bir araç
zaten daha sımdılık alamam en az bı ıkı haftam var ondan bısı dıemıcem sımdılık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme