Eğer şarz kablosu takılı ise - tekrar açılıyor resart yapmıs gibi..... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vista yüklüydü bu problemi çözemedim, güç düğmesine basılma ayarlarından kapatı seçtiysemde olmadı Şimdi XP yüklü ve sorunum hala devam ediyor
Bilgisayar geldiğinde böyle bi sorunum yoktu haliyle, Sorunu ilk olarak şu olaydan sonra gördüm, pil takılı değildi ve bir şekilde sarz kablosu çıktı (benim hatam değildi) bu olayda ilk defa düzgün kapatılmamıs oldı bilgisayarım bundan sonrada bu sorunu fark ettim
Cevaplarınızı bekliyorum
valla sorunun karışık bi servise götür bence ama kapatırken şarj kaplosunu tak kapattıkdan sonra çıkart öle bı dene.
ulan bu makinalarda manyak manyak problemler çıkıyor ya gülesim geliyor yanlış anlama canım kardeşim kiminin kapanır açılmaz kimininde kapanmak bilmez Allah bize arızasız veya az arızalı notebooklar nasip eyler inşallah
ben arızasız olanı tercıh ederım
arkadaşım çeşitli kombinasyonların arasında o da vardı;
kapattıktan sonra sarzı cıkarınca da acılıyo....bios kafayı mı yedi diyorum??? bi update yapayım sonra servise sanırım
Bence senin laptop kendi yapay zekasını geliştirmiş, kafasına göre kararlar veriyor. Psikolojisi bozulmuş da olabilir dediğiniz gibi. Şaka bir yana, gerçekten ilginç bir problem.
Yaw vallahi kafa yememek içten değil... Bu sırada biosu update ettim makine de gelen V1.3 dü toshibadan V1.4 ü indirdim bilgisayar türünü merak ederse arkadaşlar arkadaki seri no nun ilk baştaki -sanırım- 5kısmı mesela benim ....ECE idi download yaptıgım bios ...EC idi
AMA acılma sorunum cozulmedi Servise atacak 1 haftaya kadar
Arkadaşlar bilgisayarı teknik servise yollamak için ne tip uygulamalar yapıyoruz?
servise yollamadan önce 0212 340 60 80 i ara sana en yakın servisin telefon numarsını al iletişime geç veya direk tnb bilgisayara götür. adres:burhaniye mah. neşet bey sok.7/b üsküdar/ist ayrıca servise bırakmadan önce seri nosunu al cihazının saygılar
bu arada notebook açılmıyor kapanmıyor resetleniyorsa %90 donanımsal kesin servise götürmeniz gerek arkadaşlar saygılar!!!!
Teşekkürler üsküdara yakkın olduğumdan benim için güzel bi haber bu,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme