Şimdi Ara

YARDIM!!! Böyle bir girişi olan fare nerden bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resimdeki giriş bir cihazın mause girişidir. Böyle girişli bir mausu nereden bulabiliriz bir fikri olan var mıdır?

Teşekkürler...

Uploaded with ImageShack.us

http://img84.imageshack.us/img84/9213/dsc0272g.jpg

• Büyük marketler olacağını hiç sanmıyorum.Bence pc servislerine sor belki depolarında bi yerlerde böyle bişey olabilir ama pek umudum yok açıkçası
  • bu bildigin ps2 mouse girisi degil mi heryerde bulursun
  • Yok kardeş ps2 değil dikkatli bak anlarsın
  • evet ps2 değilmiş ancak benim anlamadığım bu nasıl bir mouse kullanıldığı biligisayarda halen kullanıyormuydunuz? bu bilgisayar bir pc'mi ? halen çalışıyor ise işletim sistemi ne ?
  • media markette bulabilirsin
  • Bilgisayar halen kullanılıyor SUN solaris işletim sistemi var. Sanki ilk çıkan farelerin girişleri farklıydı diye hatırlıyorum. Ama bunula aynımı hiç bir fikrim yok.

İlgilendiğin için sağol
  • peki sun solaris kac ?
  • Microsoft WUR0313 kablosuz klavye-mouse setine bakin. Kasaya takilan adaptor kisminda usb+yukardaki cikistan mevcuttu diye hatirliyorum. usb yi eski tip kasalarda arti guc olarak kullaniyor veri akisi diger kabloadan saglaniyor.
  • Bence bir dönüştürücü aramanız gerekiyor.Bende buna benzer klavye var ps2 çıkışlı ama eski büyük olanlardan , bir dönüştürücü sayesinde normal ps2 girişe taktım.
  • bu SERİ klavye çıkışı aslında, pentium 75-200mmx ve daha eski makinelerde olurdu. bunun için ps2 dönüştürücüyü, yazıcıoğlundan alabilirsiniz eski çalıştığım yerde bunları çöpe atıyorduk belki lazım olur diye saklıyorduk birkaçını. büyük bilgisayar marketlerinde de olma ihtimali var özellikle pc toplayanlarda.

http://www.kayanetbilgisayar.com/wm.aspx?img=cev-klv-seri.jpg
  • PS2 girişi değil o kesin de Bulabilceğini sanmam eski model
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.