Şimdi Ara

Yardım CFW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rofs2 dosyasının boyutu bazı cfwlerde 100 mb nin üstünde bunu nasıl o hale getirebilirim. boyutu 35-40 mb iken paketlemede hata veriyor yardımcı olabilecek birisi varmı

• Sen cfw değil ofw kullanmaya çalışıyor olmayasın ?
    Cfw boyutu 35 mb olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostname1

Sen cfw değil ofw kullanmaya çalışıyor olmayasın ?
    Cfw boyutu 35 mb olmaz.

cfwlerde gördüm o olayı ben ofw yi acıp düzenlicem iste
  • Bir CFW en fazla 112.87 MB olabilir. ( 115.589 kb )

Ve en onemlisi bir rofs2 nin icinde asla turkce karakter bulunmaz. Buyuk ihtimal hatan burada. Turkce hicbir karakter olmamali. Hata verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Bir CFW en fazla 112.87 MB olabilir. ( 115.589 kb )

Ve en onemlisi bir rofs2 nin icinde asla turkce karakter bulunmaz. Buyuk ihtimal hatan burada. Turkce hicbir karakter olmamali. Hata verir.

ya ben core nin icini bosalttım sonra uda yı da bosalttım
    coredekileri rofs2 nin icine attım türkce karakterli bisi eklemekten degil benim hata paketlerken dosya boyutunu aştınız falan diyor
    elinizde varsa rica etsem uploadlarmısınız hiç ellenmemiş halini c6 dan nefret ediyorum :D ofw tabanlı calısacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrolic09

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Bir CFW en fazla 112.87 MB olabilir. ( 115.589 kb )

ya ben core nin icini bosalttım sonra uda yı da bosalttım
    coredekileri rofs2 nin icine attım türkce karakterli bisi eklemekten degil benim hata paketlerken dosya boyutunu aştınız falan diyor
    elinizde varsa rica etsem uploadlarmısınız hiç ellenmemiş halini c6 dan nefret ediyorum :D ofw tabanlı calısacagım

Ben niye upload edeyim? Internette her yerde var. Azicik arastirin bir dakikanizi almaz. Ayrica elimde yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 24 Kasım 2011; 20:02:32 >

• quote:

Rofs2 dosyasının boyutu bazı cfwlerde 100 mb nin üstünde bunu nasıl o hale getirebilirim. boyutu 35-40 mb iken paketlemede hata veriyor yardımcı olabilecek birisi varmı

Arkadaşım özeldende yazmışsın. Cevap yazamadım.
    Senin sorunun şu..

ofwlerde rofs2 dosyası dediğin gibi 35 mb'lardadır..
    sen ofw düzenlemek istediğinde 2 seçeneğin var.
    1- ya bu 35 mb:'lık rofs2 ile rofs3 dosyalarını düzenmen gerekir. 100 küsür mb'lık core'da bir değişiklik yapamazsın..
    2- sanırım senin yapmaya çalıştığın şey bu. core,rofs2 ve rofs3'ü birleştirip tek rofs2 elde etmek.. Ancak bunun için ofw'nin orjinal rofs2 dosyasını kullanamazsın. çünkü kotasu 35 mb'dır. Yapman gereken bir cfwnin rofs2 dosyasını alıp açıp içini boşaltmak ve ofwnin birleştirdiğin (rofs2,rofs3 ve core birleşimi) dosyaları cfw rofs2'si içine atarak paketlersen sorun kalmaz. cfw rofs2 dosyasının kotası 114mb civarıdır. ozaman istediğin olur ve ofw'yi bir cfw gibi manuel olarak dosyaları seçerek yükleyebilirsin..
    Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 24 Kasım 2011; 20:32:19 >

• sorun güven meselesiydi sağlam birisinden almak en iyisi yoksa heryerinden reklam çıkıyor
    ben kendimde yapmak istiyordum yapamadım neyse yinede teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Rofs2 dosyasının boyutu bazı cfwlerde 100 mb nin üstünde bunu nasıl o hale getirebilirim. boyutu 35-40 mb iken paketlemede hata veriyor yardımcı olabilecek birisi varmı

Arkadaşım özeldende yazmışsın. Cevap yazamadım.
    Senin sorunun şu..

ofwlerde rofs2 dosyası dediğin gibi 35 mb'lardadır..
    sen ofw düzenlemek istediğinde 2 seçeneğin var.
    1- ya bu 35 mb:'lık rofs2 ile rofs3 dosyalarını düzenmen gerekir. 100 küsür mb'lık core'da bir değişiklik yapamazsın..
    2- sanırım senin yapmaya çalıştığın şey bu. core,rofs2 ve rofs3'ü birleştirip tek rofs2 elde etmek.. Ancak bunun için ofw'nin orjinal rofs2 dosyasını kullanamazsın. çünkü kotasu 35 mb'dır. Yapman gereken bir cfwnin rofs2 dosyasını alıp açıp içini boşaltmak ve ofwnin birleştirdiğin (rofs2,rofs3 ve core birleşimi) dosyaları cfw rofs2'si içine atarak paketlersen sorun kalmaz. cfw rofs2 dosyasının kotası 114mb civarıdır. ozaman istediğin olur ve ofw'yi bir cfw gibi manuel olarak dosyaları seçerek yükleyebilirsin..
    Kolay gelsin..

ben core dosyasının icerigini rofs2 ye aktardım
    uda nın icerigini komple aktarmadan sildim
    rofs3 ü ellemedim rofs 3 ün icerigini komple rofs2 ye atacagım sonra silecekmiyim ne yapacagım bilgilendirirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necrolic09 -- 24 Kasım 2011; 20:36:16 >

• Oncelikle basliga neden CFW yazdin bilmiyorum. PM de de ayrintili yazmamissin zaten. Daha ayrintili bir icerik ve dogru baslikla konuyu acsaydin cevabim farkli olacakti. Ben cevap yazarken ofw hic aklima bile gelmedi ( ozellikle basliktan oturu ) direk CFW uzerinden gittim.

Ofw kotasi 34.73 MB'tir. Cfw kotasi 112.87 MB'tir. Openstar diger seyleri aciklamis zaten.
  • ofw rofs2 düzenlemesinde yanlışınız openstar hocam ve nomadCRY..Karikaturizma arkadaşımızın binh24 yazılımını türkçeye çevirip yayınlamıştır..Bende gereksiz uygulamaları kaldırdım ve isteyen yüklesin diye bende ayriyeten bir link yayınladım..Sadete gelicek olursak düzenlediğim rofs2 dosyası 100 mb üstünde..32 mb değil..Veya söylemek istediğinizi benmi yanlış anlıtorum..Ayriyeten arkadaşım al karikaturizma arkadaşımızın türkçeye çevirmiş olduğu yazılımı kendine göre uyarla..Uğraşma sıfırdan yapmak için Çünkü gayet başarılı..QT sorunuda yok..zaten sade bir yazılım..anna ikonu ekli ve hack var yazılımda başka bişey yok..Gerisi orjinalde ne varsa oo..Bir kaçtanede program atmış..O programlarda boş programlar değil yararlı hepsi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 25 Kasım 2011; 2:25:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

ofw rofs2 düzenlemesinde yanlışınız openstar hocam ve nomadCRY..Karikaturizma arkadaşımızın binh24 yazılımını türkçeye çevirip yayınlamıştır..Bende gereksiz uygulamaları kaldırdım ve isteyen yüklesin diye bende ayriyeten bir link yayınladım..Sadete gelicek olursak düzenlediğim rofs2 dosyası 100 mb üstünde..32 mb değil..Veya söylemek istediğinizi benmi yanlış anlıtorum..Ayriyeten arkadaşım al karikaturizma arkadaşımızın türkçeye çevirmiş olduğu yazılımı kendine göre uyarla..Uğraşma sıfırdan yapmak için Çünkü gayet başarılı..QT sorunuda yok..zaten sade bir yazılım..anna ikonu ekli ve hack var yazılımda başka bişey yok..Gerisi orjinalde ne varsa oo..Bir kaçtanede program atmış..O programlarda boş programlar değil yararlı hepsi..

Bende aynı şeyi söyledim. ofw rofs dosyası 35 mb civarıdır. Ancak cfw rofs dosyası kullanılır. cfw rofs dosyası ise 114 mb. dır. aslında aynı şeyi söyledim..

• quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

ofw rofs2 düzenlemesinde yanlışınız openstar hocam ve nomadCRY..Karikaturizma arkadaşımızın binh24 yazılımını türkçeye çevirip yayınlamıştır..Bende gereksiz uygulamaları kaldırdım ve isteyen yüklesin diye bende ayriyeten bir link yayınladım..Sadete gelicek olursak düzenlediğim rofs2 dosyası 100 mb üstünde..32 mb değil..Veya söylemek istediğinizi benmi yanlış anlıtorum..Ayriyeten arkadaşım al karikaturizma arkadaşımızın türkçeye çevirmiş olduğu yazılımı kendine göre uyarla..Uğraşma sıfırdan yapmak için Çünkü gayet başarılı..QT sorunuda yok..zaten sade bir yazılım..anna ikonu ekli ve hack var yazılımda başka bişey yok..Gerisi orjinalde ne varsa oo..Bir kaçtanede program atmış..O programlarda boş programlar değil yararlı hepsi..

Bende aynı şeyi söyledim. ofw rofs dosyası 35 mb civarıdır. Ancak cfw rofs dosyası kullanılır. cfw rofs dosyası ise 114 mb. dır. aslında aynı şeyi söyledim..

Tamam dır hocam ben yanlış algılamışım..OFW De rofs2 büyütmek istiyorsak cfw rofs2 kullanmalıdır.

• hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim müsait olduğum bi zaman deneyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necrolic09 -- 25 Kasım 2011; 23:00:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.