Bir ağabeyimin kızı için 7 yaş altı çocukların kullanabileceği, içerisinde eğitici oyunlar, bilmeceler-bulmacalar(çocuklar için), yap-bozlar, sayılarla ilgili alıştırmalar, zeka geliştirici öğeler, yabancı dille ilgili çalışmalar, müzikler, görseller, boyama, masal-hikaye, doğa ve hayvalar ile ilgili içerik, gezegenler, basit fizik-kimya-biyoloji deneyleri(örneğin kayık yaparak suyun kaldırma kuvvetinin anlatımı, limondan pil yapımı, pamuk içerisinde fasulyenin filizlenmesi), küçük çizgi filmler olan interaktif bir eğitim materyali arıyor. Bunlardan birini ya da birkaçını içeren bildiğiniz böyle bir ürün var mı acaba?
Ürün internetten indirilebilir veya satın alabileceğimiz birşey de olabilir hatta yurt dışından da getirilebilir tedariği konusunda hiçbir sıkıntı yok. Fyatı da anladığım kadarıyla problem değil. Hatta sadece bir firma bilgisi de verebilirsiniz. (atıyorum tudemin böyle ürünleri var... gibi)
Tek ricam bu tip bir bilginiz var ise paylaşmanız. Forumda çocuk sahibi pek çok üyemiz olduğunu biliyorum. 2 dakikanızı ayırıp cevap verebilirseniz çok sevinirim.
Cevaplarınızı bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme