iç malzeme demeyin lütfen, bende o fiyata çok şey bekliyordum ve gördümki caddy dediğimiz konsol ve kapılardaki malzeme aynen sert plastik! Ve çıplak demir görüntüsü oldukça fazla...
arkadaşın dediği gibi o paralara tabiki c-max çok iyi bir seçim olur.
quote:
Orijinalden alıntı: ecorotti
caddy nin üstünlüğü parça fiyatlarıdır. bir far 600 tl civarıydı eğer üstünlük bu ise caddy gerçekten üstün
connect far 45 tl, arka stop 22 tl, köşe tampon 10 tl, küllük 10 tl
quote:
Orijinalden alıntı: ugurkamil
quote:
Orijinalden alıntı: H100_06_52
donanım caddy performans connect
o plus paketli connect'ler çıkana kadardı
-- -- -- --
Bütçeniz ne kadar peki?
Caddy life ile connect glx plus arasın ciddi bi fark var cünkü
Ayrıca donanım olarak connect daha üstün o nedenle araçtan konfor dışındaki beklentileriniz neler?
ESP Yeri gelince hayat kultaran bi sistem bunuda göz ardı etmemek lazım
sevgili abicim ilk olrak sana tavsiyem iki aracta bizde var connct ve caddy ikisiyle ilgili bilgiler aktarım kafana hangi uyarsa onu al ilk olarak bulundugun ilk mıcırlı yol varsa caddy alma connct al connect ön düznleri çok saglam bizde 4 yıldan beri var girmedigi yol kalmadı ama hala ön düzene usta eli deymedi ikisinde motorlar çok saglamdır caddy de conncet permonmasn olarak eşittir ler belki kalkışta caddy gecer biraz daha seri oldukları için ama binbmek için aile için alcak diyosan abicim caddyden saşma en son bayi de 35 dedi adam en düze 3tl masraf yaptın mı içi dışı connect farah olur donanım olarak connctin biraz artıları var caddy e göre esp olrak yani ama motor aksamında caddy nın daha çok özellikleri var en önmlisi, bas tork düzenleyisi vs vs vs bana tercihimi sorarsan 2 arabyıda kullanıyom caddy derim çünkü arabada bildigin taksi havası var caddy conncet binince biraz tuhafıma gidio tüksek hızlarda connc gibi sen vermez yukarıdaki abi yazmış ön cam ısıtma suyu yok die birkaz özllik saymış gelsin hepsini bizim arabada gösterim hepsi var connct te artı olrak şuan sadece ESP var yani eger parada sorun olmaz diyosanız caddy alın çünkü taksiden farkı yok connect kötü degil tabiki ticari caddyden aşagı yanı yok ama dedigim gib german adamlar yapıo arbın taksiden farkı yok
perfonmas ve yol tutuşu demisin kardeşim sen hiç caddy kullandın mı otosowdaki cannct ve caddy testlerini izledin mi hiç yol tutuşu ve perfonmas da daha üstün diyosun her şey ortada o videoyu izle ondan sonra konuş perfonmasta ikisininde yapçagı hız eşittir connct belki 5 km daha hızlı gidebilir fakat caddy seri yol tutuşu bakımından ben cadyle hiç göt atmadım yolda ama connetle aynı virajda göt attım 2 arabanında hakkını yemek lazım parça konusunda el yakabilir ama deger mi dersen bence deger fordun hiç bir servisi adam degil yaşdık çünkü arabayı verince senle düzgün muatap bile olmuolar ama vw de öle deil her şeyin bir purosoduru var connct e çok güvenen varsa gelsin caddy le istedigi yolda girim çünkü connct bizdede var nie kendimdeki arabayı kötüleyim ama caddy bi üst segmentte yol tutuşu ve perfonmas bakımından ben 2008 ford 1.6 110 pss tcdı iyi 30 mtre fark atıom 0 - 160 arası caddy seri arba ama tip derseniz connctin en son çıkardıı tasarıma bayılyom süper yapmışlar yaa
quote:
Orijinalden alıntı: sadık_57
donanım cadyy mi ????
esp var mı ? ön cam ısıtma var mı ? silecek suyu ısıtması var mı ? şöför koltuğundan arkaya baktığınız zaman demir aksam (yani kaplanmamış yer görüyormusunuz ????
kardeş al life pakatını bide dsg se hepsi var sıkma canını :)))))
quote:
Orijinalden alıntı: yek_ka
quote:
donanım cadyy mi ????
esp var mı ? ön cam ısıtma var mı ? silecek suyu ısıtması var mı ? şöför koltuğundan arkaya baktığınız zaman demir aksam (yani kaplanmamış yer görüyormusunuz ????
Türkiyedeke satılan hiç bi caddy modeli connect kadar donanıma sahip değil, 2 aracında donanım istesini incele(en full modellerinin) aradakı farkları görürsün...
quote:
quote:
quote:
donanım cadyy mi ????
Türkiyedeke satılan hiç bi caddy modeli connect kadar donanıma sahip değil, 2 aracında donanım istesini incele(en full modellerinin) aradakı farkları görürsün...
sayın sadık-57 sen caddy nn motordaki özlliklerini hiç connectle kıyasladın mı :))) caddy ilk 2005 deki kasasıda aynı motora sahip şimdikide ama connct en şagı 10 stıl çıkardı tutması için
Caddy kullanmadım ama bir Connect sahibi olarak şunu söyleyebilirim ki connect alırsan asla pişman olmazsın. Geriye dönüpte keşke caddy alsaydım demezsin şu durumlarda. Ha eğer caddy şâşalı bir yeni kasa çıkartır ise üzülebilirsin. Tavsiyem biraz sabretmenden yana. Tabii biraz sabrettikten sonra caddy'e karar kılarsan connect'in de yeni kasasının çıkması da ilerde kesinlikle söz konusu olacaktır. Ya 2012'de makyaj yaparlar ya da 2012-2013 arası Connect'i yep yeni yüzüyle yollarda görürüz.
quote:
quote:
donanım cadyy mi ????
öyle mi kardeşim daha düne kadar cadyy de ne vardı ki cam otomatiği abs ayna otomatiği yol bilgisayarı 2 hava yastığı başka ne var 35 binlik araçda çelik jant yok tamponlar boyalı değil sis lambası yok yağmur sensörü yok far sensörü yok esp yok torpido kapağı yok :))) iç döşemesi arka taraf demir eeeeeeeee artısı ne bu aracın vw olmasımı allah akıl fikir versin... dediğin dsg li life nin de fiyatını açıkla bakalım arasında ne kadar fark var connect glx 110 ps plus paketle connectin fiyatı 32 bin tl full......
quote:
quote:
quote:
quote:
donanım cadyy mi ????
sayın sadık-57 sen caddy nn motordaki özlliklerini hiç connectle kıyasladın mı :))) caddy ilk 2005 deki kasasıda aynı motora sahip şimdikide ama connct en şagı 10 stıl çıkardı tutması için
yaşın kaç bilmiyorum ama 18 civarı galiba connect ilk çıktığında 75 ve 90 lık olarak çıkmıştır 2007 de 110 luk eklenmiştir buna 110 bg 280 tork o çok övdüğünüz caddy dedki motor turbo patlatıyor arkadaşımın sıfır aracında turbo gitti ve servis kullanıcı hatası dedi bumu iyi servis..ayrıca baskı balata sorunu da var...
sadık_57 Dogru söylüyor ben bir çok aracın kendi grup formundayım ve caddy kullanıcılarının %95'i turbo patlamış hemde 2 kere olan bile var baskı balatayı defalarca degiştiren var yani caddy2nin kronik hastalıgı çok masraflı ugraşılmaz arkadaşlar Connect gibisi yok emin olun.Konfor yok diyorsunuz connectde Aradaki 8 binle en kral konforu yaptırırım ben connectin içine eger sorun konforsa.
quote:
Orijinalden alıntı: bboysonny
sadık_57 Dogru söylüyor ben bir çok aracın kendi grup formundayım ve caddy kullanıcılarının %95'i turbo patlamış hemde 2 kere olan bile var baskı balatayı defalarca degiştiren var yani caddy2nin kronik hastalıgı çok masraflı ugraşılmaz arkadaşlar Connect gibisi yok emin olun.Konfor yok diyorsunuz connectde Aradaki 8 binle en kral konforu yaptırırım ben connectin içine eger sorun konforsa.
%95 ne demek bilionmu kardeş biz ve çevremdekilerde hiç biri tubo patlamadı 2 3 arca göre sölemiyom 20 30 araç için servise gittigimdede gelenlere sordum hiç kimse turbo patladı diye birşey sölemedi bide ortalıkta baskı canavarı diyolar nerde ya baskı yiyen caddy sölermisin kulatn duyma şelrle konuşmayın lütfen
quote:
quote:
quote:
donanım cadyy mi ????
öyle mi kardeşim daha düne kadar cadyy de ne vardı ki cam otomatiği abs ayna otomatiği yol bilgisayarı 2 hava yastığı başka ne var 35 binlik araçda çelik jant yok tamponlar boyalı değil sis lambası yok yağmur sensörü yok far sensörü yok esp yok torpido kapağı yok :))) iç döşemesi arka taraf demir eeeeeeeee artısı ne bu aracın vw olmasımı allah akıl fikir versin... dediğin dsg li life nin de fiyatını açıkla bakalım arasında ne kadar fark var connect glx 110 ps plus paketle connectin fiyatı 32 bin tl full......
2011 caddy 1.6 tdı paket connecti 10 katlar konfor olarak ve donanım olarakta düz sanjıman en full 38 bin tl life fiyatı 43 den aşgı degil ya connect motor verilerine bakınca caddy den üstün niyeyse caddy kadar seri deil caddy kadra rahat deil okadar övüyonuz yagmur la far sansörü taktı diye kralice yaptınz connct 2007 dede arkaya disk çekerken caddy onu 2005 de yaptı ilk çıkardıgında bana kalırsa cconnct almayın 2 yıl olmadan yeni kasa çıkartıo öle şeymi olurya caddy 6 yıl oldu yeni kasa çıkardı arabasının piyasası düşmüo en azından biz conneti 2006 alıken cadyle arasında 8 bin TL fark vardı şuan 2006 caddy 25.bn TL bzm connet te 15 bin TL bu mu öwdügünüz arba
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
donanım cadyy mi ????
yaşın kaç bilmiyorum ama 18 civarı galiba connect ilk çıktığında 75 ve 90 lık olarak çıkmıştır 2007 de 110 luk eklenmiştir buna 110 bg 280 tork o çok övdüğünüz caddy dedki motor turbo patlatıyor arkadaşımın sıfır aracında turbo gitti ve servis kullanıcı hatası dedi bumu iyi servis..ayrıca baskı balata sorunu da var...
evet yaşım 18 ama akıl yaşta deil baştadır abicim ehiyetim yok 3 yıldan beri ehliyetsiz kullanıom aracı he şöförlügüm senn kadar yoltur ama 2 aracı da çok araştırdım sevgili abicim bzm araba 40 bn de hala sıkıntı yok ne turboda ne baskıda baskı balata kullanıcıyla alkalı bzm tanıdık 407 60 bnde yedi he bi caddy ci arkadaşımız 600 km baskı yedigini sölemişti fakat onuda fabrikasyon hata diye degiştiler connct 110 ps 280 nm olmasına ragmen herkes bilioki caddy kadar seri deil bu kaputun altındakine baglı alın açın vw caddy nın motorunu motor kapagın vw ve audinin damgasını görürsünüz connct saglam dır ama rahatlık ta caddy tutamaz bunu bamada amcamda dio çewremde connct ten sonra caddy ye bine herkes sölüo
quote:
quote:
%95 ne demek bilionmu kardeş biz ve çevremdekilerde hiç biri tubo patlamadı 2 3 arca göre sölemiyom 20 30 araç için servise gittigimdede gelenlere sordum hiç kimse turbo patladı diye birşey sölemedi bide ortalıkta baskı canavarı diyolar nerde ya baskı yiyen caddy sölermisin kulatn duyma şelrle konuşmayın lütfen
Ben aracı kötülemedimki hemen niye parlıyosun %95 dediysem Türkiye geneli degil sevgili arkadaşım benim takıldıgım VWTURK formundaki caddy kullancılarından bahsediyorum orda toplasan 150yi geçmeyecek şekilde caddy kullanıcısı var bunları ben sallamıyorum adamların kendileri turbodan baskıdan korkuyorlar.bi kaç kişi hariç menunlar araçlarından ama caddy'nin farkı var tabiki bende caddy almak istiyorum inş.
Ben aracı kötülemedimki hemen niye parlıyosun %95 dediysem Türkiye geneli degil sevgili arkadaşım benim takıldıgım VWTURK formundaki caddy kullancılarından bahsediyorum orda toplasan 150yi geçmeyecek şekilde caddy kullanıcısı var bunları ben sallamıyorum adamların kendileri turbodan baskıdan korkuyorlar.bi kaç kişi hariç menunlar araçlarından ama caddy'nin farkı var tabiki bende caddy almak istiyorum inş.
o sitede şikayetçi çok ama kullanımdan alakı eminim bak 200 bn km yapanda var cadyle yarı debriyaj kullanıo caddy kullanıcıların çogu ondan kaynaklanıo saten servis ne zman gitsem basbas bagırıo yarı debriyaj kullanmayın diye ama okadar da çok büyütülçek birşey deil her arabada olan pay caddy de var abicim :) yük flan taşımıosan hiç alma git binek al :D
quote:
quote:
quote:
quote:
o sitede şikayetçi çok ama kullanımdan alakı eminim bak 200 bn km yapanda var cadyle yarı debriyaj kullanıo caddy kullanıcıların çogu ondan kaynaklanıo saten servis ne zman gitsem basbas bagırıo yarı debriyaj kullanmayın diye ama okadar da çok büyütülçek birşey deil her arabada olan pay caddy de var abicim :) yük flan taşımıosan hiç alma git binek al :D
Aile geniş 7 kişilik araç lazım bana caddy düşünüyoruz ama nasipse belki partner tepee olabilir.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
vw transporter al cadyyle aynı sayılır fiaytaları orta kasa koltuklu camlı flan 1.9 tdı hem hesaplı hemde yakıtı flanda azhemde tam aile arbası
Aile geniş 7 kişilik araç lazım bana caddy düşünüyoruz ama nasipse belki partner tepee olabilir.
abicim ozman sana tercihim git transporter al cityvan 5+1 kısa şaşe 2.0 TDI 102 ps 42 bin-43 bin arsı bunlarn piyasasıda çok satılıp alınan aracçlart sıkıntı olmaz ama bana sorarsan 2.0 tdı 140 ps al tabi maddiyatına uyarsa abicim 5 bin tl farkı var ama iyiki vermisim dersin aynı kasanın yakıtı aynı ama uzun yolda kendini çok belli ediyor arac tabi tercih sizin eger kalabalıksanız hiç connct cadyy flan bakmayın abicim cadyyle aynı fiyat saten T5 de
quote:
abicim ozman sana tercihim git transporter al cityvan 5+1 kısa şaşe 2.0 TDI 102 ps 42 bin-43 bin arsı bunlarn piyasasıda çok satılıp alınan aracçlart sıkıntı olmaz ama bana sorarsan 2.0 tdı 140 ps al tabi maddiyatına uyarsa abicim 5 bin tl farkı var ama iyiki vermisim dersin aynı kasanın yakıtı aynı ama uzun yolda kendini çok belli ediyor arac tabi tercih sizin eger kalabalıksanız hiç connct cadyy flan bakmayın abicim cadyyle aynı fiyat saten T5 de
ama bana 7 koltuklusu lazım bide fazladan olsun 8 koltuk lazım bana onu nasıl halledebiliriz 5+1de bagaj kısmında yapılıcak bişeyler var herhalde aklında yada sen olsan nasıl yapardın.