Arkadaşlar d2 nin ekranı çatladı rockbox kursam tuşlarla fonksiyonlarını kullanabilme imkanım varmı?Ayrıca bu rockbox kuruluşunu bilen varsa anlatsın Allah aşkına,Şimdiden teşekkür ettim :))))
maalesef rockbox d2 de stabil çalışmıyor.benim d2 nin de ekranı kırık, rockbox kurulu olamasına rağmen verim alamıyorum bataryasını korkunç hızlı tükeniyor. text okuma dahil fonksiyonları pek kullanışlı olmuyor.müzik dinleme fonksiyonu çok ağır. o yüzden d2 ni (eğer müzik dinliyorsan genellikle) üsteki fiziksel tuşlarla kontrol edip kullanmanı öneririm mümkün mertebe. eğer tamamen ekran dokunmatiği fonksiyonunu yitirdiyse durum daha zor tabi. benimki ekranın çatlak olmayan kısımlarından algılayabildiği için dokunmatığı kısıtlı olsada kullanabiliyorum ve müzik keyfine zarar vermiyor.
sorma kardeş dokunmatik ekranı tamamen gitti içini açıp tek tek gezicem bir çözüm bulabilirmiyim diye artık
Rockbox'un sitesinden D2 için olan dosyayı indirip D2'nin kök dizinine(yani direkt içine) atıyorsun. Açarken cihazi, önce açıp sonra tui kilidi konumuna getirdiğinden ise Rockbox ile açılıyor.
D2 için stabil değil yalnız. Ama kullanmaya alışırsan bir sıkıntı olmaz...