Şimdi Ara

YARDIM << DFI LANPARTY X48 T2RSB PLUS 8 GB - 16 GB ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar anakartım dfi lp dk x48 trsb plus ve anakartın özelliklerini yabancı sitelerden bakınca 16 gb ram kapasitesi olarak görüyorum...Bizim sitelerde ise 8 gb kapasite olarak görünüyor...Bir sitede ise bunun bios güncelleme ile 16 gb sorununun düzeltildiğini okudum kullanan yada 16 gb için upgrade yapan varmıdır ??? Buda sitenin linki :http://i4memory.com/f80/dfi-lanparty-dk-x48-t2rbs-plus-bios-info-photos-overclocking-tips-10937/
    Şimdiden herkese tşekkürler... İiyi forumlar...

• ıntel x48 chıpset ıcın 8gb resmı destek vermıs kaldıkı anakartta 4 slot var ve pıyasadada eb fazla 2gblık ddr2 moduller var bu durumdada max 8gb oluyor hernekadar trde gormesemde yurtdısında 4gb lık ddr2 moduller azda olsa goruluyor bır ıhtımal bunlardan 4 adet takıp 16gb olabılırmı olabılır denemeden bılınmez ama resmı olarak oyle bırsey yok tabı
  • Mesajınız için tşekkürler... Belki deneyen bilen vardır diye sorayım dedim ama şuan için 8 gb fazlasıyla iş görür zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende corsair dominator ddr2 1066mhz ram vardı 4x2. Anakartta problem çıkardı. Uyum sağlamadı bir türlü. Anakartım bu modelden değildi fakat olmayınca olmuyor sanırım. Sonra 2x4'lü ramlere döndüm sorun kalmadı.
  • Bendede X48DQ6 vardı çok rem seçiyordu,4gb kit takmıştım kıngston sıkıntı olmuştu sonra dominatörler almıştım.Ama o karta 8gb bile çok fazla bellek kapasitesi önemli değil önemli olan mhz ve cl değerinin düşük olması misal 1066mhz cl5 ve 1200 mhz cl 5 kullandım aralarında %2 fark vardı olay budur,siz 1066 cl5 gb kit alıp devam edeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6Clas -- 11 Şubat 2014; 10:06:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.