Şimdi Ara

[b]YARDIM!!! E65 mi??? N80 mi???[/b]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok beğenerek almış olduğum N71 telefonumu 3 kez tuş takımının ekranı ciddi bir şekilde çizmesi şikayetiyle kvk servisine verdim. Şimdi N71 in iadesini alıp ona göre kayar kapaklı bir telefon almak istiyorum. Ancak çok fazla ikilemde kaldım. Kısacası kararsızım. N80 şarj süresi çok az, çok kalın ve modeli eski bir telefon, E65 ise yeni model ve daha ince. Ancak N80 3.2 mp iken E65 2 mp flaşsız ve N80 gibi 2. kameraya sahip değil. E65 in ve N80 in eksileri ve artıları nelerdir? İkisinin fiyatları da birbirine çok yakın bana yardım edin... Ne yapmalı hangisini tercih etmeliyim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nozkus -- 6 Eylül 2007; 2:17:14 >

• n80 ekran çözünürlüğü (352*416)ve kamerası ile(3 mpiksel) bir adım önde...
  • Bekleme süresi çok düşük.Özellik bakımından üstünlükleri var ancak kaba bir tasarıma sahip.
    Bunlar senin için önemli değilse N80 daha iyi bir seçim olacaktır.
  • n80 innesi kaba anlamıyorum. siyah n80 gayet şık duruyor. bide ben şunu keşfettim telefon kaplıyken şarj edince biraz daha uzun gidiyo süresi. batıl inanç mı bilmem ama ... :)
  • ıkısınıde kullandım..bence n73 u dusun...n80 3 mp olmasına ragmet foto konusunda oldukca kotu...e65 daha kotu tasarım olarak e 65 ama cok narın...n80 kalın kısın ıyı ama yazın kotun cebıne koyulmuyo...bence ıkısıde degıl..
  • Bence n80 çünkü hem görüntü kalitesi çok iyi hemde şekli var tabii son tercih senin ama bana sorarsan n 80 derim.
  • n73 ü de düşünmedim değil ama daha önce de 6230i kullandığım için değişik tarz bi telefon istiyorum. n80 özellik olarak n95 ten gps dışında pek farklı değil. kalın olması, eski bir model olması ve pil süresinin çok kısa olması dezavantajları. e65 hakkında ise pek bi fikrim yok ama gördüğüm kadarıyla 2mp ve flaşsız bir kamerası var. daha yeni bir model ve çok kafam karıştı...
  • Bence n80 al. Bence n80 3mp hakkını veriyor.

N80 fotoğraf galerisine bak.

http://forum.donanimhaber.com/m_15697373/tm.htm

Fotoğrafın kalitesi çekenede bağlıdır.
  • kesinlikle N80 ben kullanıyorum memnunum 3megapixelin hakkını falanda gayet iyi veriyor benim açmış olduğum ''Nokia N80 Fotoğraf Galerisi'' adlı başlıktanda N80 nin çekmiş olduğu fotoğraflara ulaşabilirsin e65 ten her zaman daha iyi telefondur bence kıyası bile olmaz bana sorarsanız karar senindir.

saygılar...
  • sanırım N80 alıcam. BL@DE in bi kaç yerdeki yazılarını da okudum 3-4 günlük bi şarj süresinden bahsediyor. N95 in de wifi açık ve çok kurcalanarak 1 gün gittiğini düşünürsek (bizzat kullandım biliyorum). N80 de normal demektir. Kalınlığının 6230i den biraz daha fazla olduğunu söylemiş bir arkadaş N71 den önce 6230i vardı ki N71 de kapak kapalıyken bayaa bi yer kaplıyordu. :) wifi için b/g mi g mi olduğu konusunda herkes tarafından farklı farklı söylenmiş şeyler var onu da sanırım nokia shop tan öğrenicez... telefonu aldığım gün hemen yorumlarımı yapıcam teşekkür ederim...
  • benimde tavsiyem N80 den yana olur çünkü N80 kamera olarak daha yüksek kaliteye sahip hayırlı olsun...
  • fiyat önemli değilse bu ay /ay sonu satışa çıkacak sonyericsson p1 yada w960 da alabilirsin ..., ki ben olsam öyle yapardım
  • Nokia N80 kamera ve ekran çözünürlüğü açısından; Nokia E65 ise bekleme ve konuşma süresi açısından daha başarılıdır.
  • E65 in kasa tipi pek hoş gelimiyor bana.n80 biraz daha güzel ona nazaran
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.