Bildirim
yardım edebilirmisiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım forumda yeni olduğunu düşünerek sana müsadenle yukarıda bir "Arama" bölümü olduğunu hatırlatmak istedim. Ama aynı zamanda yardımcı olmak amacıyla "etkin aktarmalar" ile ilgili daha önce açılmış ve arama bölümünden bulduğum topik linkini veriyorum. Bir konu açmadan önce forumda arama yaparsak topik fazlalığı açısından iyi olur. Gereksiz topik açılmaz diye düşünüyorum. Lütfen bunları seni kırmak istediğim yazdığımı düşünme. Bundan sonraki problemlerinde de önce arama yapman senin lehine. İnsanların sana cevap yazmasını beklemek yerine direk cevaba ulaşabilirsin.
İşte link. Umarım işini görür.
http://forum.donanimhaber.com/m_14930040/mpage_1/key_etkin%252Caktarmalar//tm.htm#14934432
Saygılar, selamlar...
-
teşekkür ederim hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X