Şimdi Ara

Yardım Edecek Kimse Yok Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde mikrofonlar işim olmaz ama 1 seferlik işim düştü diye gidip uyduruktan 6 liraya mikrofon aldım mikrofonun kablosunu kasadaki mikrofon yerine takıyorum ama çalışmıyor lütfen yardım edin.

Edit mikrofon buna benziyor http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/harward-hr-m901-bilgisayar-mikrofonu-86751476

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynakolik -- 17 Temmuz 2013; 15:05:10 >

• Ses sürücünüzün chipset oldugunu varsayarak anlatıyorum. Saatin yanındaki turuncu haporler simgesine tıklayın. Yukardaki sekmelerde mikrofon var ordan ayarları yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Ses sürücünüzün chipset oldugunu varsayarak anlatıyorum. Saatin yanındaki turuncu haporler simgesine tıklayın. Yukardaki sekmelerde mikrofon var ordan ayarları yapabilirsin.

Oraya baktım ama mikrofon takılı değil diyor mikrofon bozuk mu acaba ?
     Yardım Edecek Kimse Yok Mu ?

• Up
  • hocam mikrofon bozuk olabilir.Mikrofonu microfon girişine taktığında sağ altta jak takıldı vs demiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

hocam mikrofon bozuk olabilir.Mikrofonu microfon girişine taktığında sağ altta jak takıldı vs demiyor mu?

Hocam ben bu kabloyu pembe mikrofon girişine takıyorum ama sizin dediğiniz hiçbir şey olmadı :(
  • o zaman mikrofon bozuk kardeşim.Genelde mikrofon kablolarını çok ince yapıyorlar dolayısı ile hasar görme ihtimalleri var.Başka bir bilgisayarda deneme şansın varsa dene yoksa değiştirmen gerekiyor gibi.
  • quote:

o zaman mikrofon bozuk kardeşim.Genelde mikrofon kablolarını çok ince yapıyorlar dolayısı ile hasar görme ihtimalleri var.Başka bir bilgisayarda deneme şansın varsa dene yoksa değiştirmen gerekiyor gibi.

Tablette veya telefonda denir mi acaba ? Bu arada yardımlarınız için çok çok saolun
  • denenmez hocam.Mutlaka laptop veya pc bulman gerek.
  • quote:

denenmez hocam.Mutlaka laptop veya pc bulman gerek.

Birde benim mikrofon girişim önde sorun yaratmaz dimi . Birde artık başka bilgisayar bulacağız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynakolik

quote:

Birde benim mikrofon girişim önde sorun yaratmaz dimi . Birde artık başka bilgisayar bulacağız artık

Ondeki giris calismiyor olabilir. Kasaya takin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

quote:

Orijinalden alıntı: Aynakolik

quote:

Ondeki giris calismiyor olabilir. Kasaya takin.

Çalışmadı olsun . Çok saol kardeşim
  • Anakartınızın en son sürüm driverini yükleyin bendede aynı sorun vardı anakartla birlikte gelen cd nin içindeki driverla ön taraftaki mikrafon ve hoparlörgirişi çıkışı çalışmıyordu sitesinden en son sürümü indirdim çalıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.