Şimdi Ara

yardım edene 2$ paypal verecem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LcK

sanırım en ucuz buradan alabilrisin başka hiçbir sitede yok
    http://hyundai-i20.sgpetch.co.uk/pages/accessories/detail/model=199/category=ROOT-essentials/accessory=Keyring/id=6305

buraya bende baktım ama türkiye gönderisi var mı bir bilgiye ulaşamadım
  • üye olurken türkiye seçtirmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: /SAMET

quote:

2£ kargosu var Türkiye'ye, kargo ücretini ürün fiyatıyla birlikte ödersiniz ve ürün kapınıza geldiğinde ücret alınmaz.

ebaydan hiç birşey almadım şimdiye kadar sanırım mecbur kalacam kargo ücretine. peki satıcı göndermeme durumunda benim ödemem ne oluyor?

Orada kargo ücretini sizden düz ücret gibi pesin alıyor zaten. O işin uyanıklığı yani 6£ ücreti yapsa kargoyu ücretsiz yapacak gene aynı para çıkmış olacak sizden.
    Gitti Gidiyor'un sitemi gibi ürün ücretini ödüyorsunuz ortak havuza gidiyor para ardından satıcı ürünü kargoluyor, ürün kargolanduktan sonra para satıcıya geçiyor. Ürün İngilterede sanırım 1 haftada gelir.

Burada bir yanlışı düzeltmek gerekiyor ebayde gg tarzı bir havuz sistemi yok siz ödemeyi yaptığınızda direk satıcıya aktarılır para, bunu surdan da anlayabilirsiniz ödeme sonrası herhangi bir onay bölümü yok sadece yorum ve puanlama olayı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OCB

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: /SAMET

quote:

2£ kargosu var Türkiye'ye, kargo ücretini ürün fiyatıyla birlikte ödersiniz ve ürün kapınıza geldiğinde ücret alınmaz.

ebaydan hiç birşey almadım şimdiye kadar sanırım mecbur kalacam kargo ücretine. peki satıcı göndermeme durumunda benim ödemem ne oluyor?

Orada kargo ücretini sizden düz ücret gibi pesin alıyor zaten. O işin uyanıklığı yani 6£ ücreti yapsa kargoyu ücretsiz yapacak gene aynı para çıkmış olacak sizden.
    Gitti Gidiyor'un sitemi gibi ürün ücretini ödüyorsunuz ortak havuza gidiyor para ardından satıcı ürünü kargoluyor, ürün kargolanduktan sonra para satıcıya geçiyor. Ürün İngilterede sanırım 1 haftada gelir.

Burada bir yanlışı düzeltmek gerekiyor ebayde gg tarzı bir havuz sistemi yok siz ödemeyi yaptığınızda direk satıcıya aktarılır para, bunu surdan da anlayabilirsiniz ödeme sonrası herhangi bir onay bölümü yok sadece yorum ve puanlama olayı var.

Bilmiyordum böyle olduğunu teşekkür ederim.

• kaç saat aradım ama yok yok umudu kestim artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.