Şimdi Ara

yardım edermisiniz !...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar lcd tv , ya da led tv almayı düşünüyorum . yaklaşık 1750 - 2000 TL gibi bir bütçem var
    evde normal uydu alıcısı var led yada lcd tv olmasının ne gibi artıları yada eksileri olur
    lcd tv olarak LG 42 LD 750
    led tv olarakta LG 42 LE 5500 sanki güzel gibi
    sizin önerileriniz nelerdir
    bide işte yukardada söylediğim gibi normal uydu alıcısıyla bu tvler ne kadar net görüntü verecek
    ayrıca hd uydu alıvısı alsam uydu anteni filan değiştirmeden bana yarar sağlar mı
    bu konularda çok fazla bilgim yok o yüzden saçma sapan şeyler yazmış olabilirim kusura bakmayın
    yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GecePrensi34

mrb arkadaşlar lcd tv , ya da led tv almayı düşünüyorum . yaklaşık 1750 - 2000 TL gibi bir bütçem var
    evde normal uydu alıcısı var led yada lcd tv olmasının ne gibi artıları yada eksileri olur
    bide işte yukardada söylediğim gibi normal uydu alıcısıyla bu tvler ne kadar net görüntü verecek
    ayrıca hd uydu alıvısı alsam uydu anteni filan değiştirmeden bana yarar sağlar mı
    bu konularda çok fazla bilgim yok o yüzden saçma sapan şeyler yazmış olabilirim kusura bakmayın

Normal uydu alıcısıyla daha iyi görüntü alırım sandığın LED tv sana kabus yaşatabilir,tavsiyem Hd bir reciver edinmen yönünde olacaktır,SD yayın destekliyorsa zaten fazlada bir şey bekleme alacağın tvden !

Oysaki darılma ama başından hatalı seçimdesin zaten,senin yerinde olsam hangi HD reciveri almalaıyım olmalı !

2.000 Lira bitçen varsa,500 Liralara kadar kaliteli bir HD recier al,daha sonra ise 1.500 Liralık kaliteli bir panel zaten sana kaliteli bir görüntü sunacaktır !

Şu konumda hangi LED tv almalıyım sorunsa bence fazla hayalcilik olur !

Umuyorum yoruma alınmassın,sebeb paranı boşa harcamaman için bu yorumu yazma gereği duydum !

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: GecePrensi34

mrb arkadaşlar lcd tv , ya da led tv almayı düşünüyorum . yaklaşık 1750 - 2000 TL gibi bir bütçem var

Normal uydu alıcısıyla daha iyi görüntü alırım sandığın LED tv sana kabus yaşatabilir,tavsiyem Hd bir reciver edinmen yönünde olacaktır,SD yayın destekliyorsa zaten fazlada bir şey bekleme alacağın tvden !

Oysaki darılma ama başından hatalı seçimdesin zaten,senin yerinde olsam hangi HD reciveri almalaıyım olmalı !

2.000 Lira bitçen varsa,500 Liralara kadar kaliteli bir HD recier al,daha sonra ise 1.500 Liralık kaliteli bir panel zaten sana kaliteli bir görüntü sunacaktır !

Şu konumda hangi LED tv almalıyım sorunsa bence fazla hayalcilik olur !

Umuyorum yoruma alınmassın,sebeb paranı boşa harcamaman için bu yorumu yazma gereği duydum !

yok darılmam yorumların için teşekkür ederim hd recier önerin var mı peki nasıl bir şey almalıyım bide bunun yanında hangi tv almamı önerirsiniz ?
    yardımların için tekrar teşekkür ederim

• Teşekkürler,olumlu yorumun için.

HD reciver için açıkcası 1-2 marka biliyorum ama al dersem ukelalık olur hemde seni yanıltabilirim,Teledünya yani Kablo tv oturduğunuz semtte varsa,alın derim HD box hem ucuz hemde avantajlı !

Forumda HD reciverlar üzerine konular var,hesaplı ve kaliteli tavsiyeler alabilirsin !

Tavsiyem LED tvlere para verme,neden dersen LCD tvlerin yanlardan yada arkadan ışıklandırmalı panellerdir,sonuçta LCD tv almış olacaksın,tek avantajları enerji tüketimleri buda artık avantaj olarak sayılmıyor çunki yeni nesil panellerin hemen hemen hepsi düşük enerji harcıyorlar buna plazmalarda dahil !

Acelen yoksa 2 ay bekle hem fiyatlar yerine oturur hemde şuan mal satmayı kar gören firmalar ölü sezona girerler yani,yaz sezonu onlar için kabus sezonu demektir,bir sürü kampanya başlar,hatta şuan 2000 liralarda olan LED tabir edilen LCDleride 1500 liralara bulabilirsin !

Film televizyon ağırlıklı alıyorsan,sade panellerden yana tercih yap,hem ucuzlar hemde çok iyi seriler mevcut !

Yine mayıs gibi Plazma tvler Türkiye piyasalarına girer 1.000 Lira civarı FullHD 42 inc modelleride görebilirsin !

Plazma Televizyon ve film meraklıları için daha doğru seçim ama marka seçimini doğru yapman lazım,şuan Türkiye'de Panasonic bu konuda tek lider,alanlarda %90 memnunlar !

LCD içinse seçenek çok fazla,Hd reciverdan sonra zaten kafanda ne alacağınıda netleştirirsin,sadece şunu diyebilirim 2.000 Lira bütçeyle çok rahatlıkla 42 inc FullHd panel ve Hd reciver satın alabilirsin !

• çok teşekkür ederim yardımların için
    dediğin gibi 2 ay bekleyebilirim bakalım o zaman nasıl bi fiyat olacak :) tekrar teşekkürler
  • andy1 e katılıyorum panele bu kadar para yatırmak mantıksız önemli olan görüntü kaynağı ...kaynak iyi ise orta yollu bir panel bile coşuyor ...

bende fikrimi belirteyim o zaman , tavsiyem plazma tv olacak marka olarak tabiki panasonic ancak bütçe olarak sıkıntılı isen ikinci tercih samsung u düşünebilirsin ...
  • pascall35 yorum için teşekkürler
    hep lcd yada led almayı düşünüyodum ama tavsiyeleriniz üzerine plazmaya yöneldim bi süre bekleme imkanım var bu aradada karar veririz artık birine :) fiyatlarda inşallah düşer biraz daha kar kardır sonuçta :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.