Şimdi Ara

yardım edermisiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba yarın tercihler başlıyor ne yapacağım hiç bilmiyorum aslında bu durumum ygs den sonra başladı ygs sınavım berbat geçti sayısalım 100 binlerdeydim umudu kestim ftr beslenme diyetetik, diş hekimliği falan istiyodum şuan mf3 53 bin mf4 64 mühendisliklerden cazip gelen bi bölüm yok mf3te ise adam akıllı bi hemşirelik tutuyor. sizce yazmalı mıyım hedefim daha yüksekti :(

• busealtnts kullanıcısına yanıt
    bence mezuna kal çok tanıdığım var o sıralamalardan 20 binlere çeken kendine güvenmelisin eğer umudun varsa
    Asla pes etme, hedeflediğin yerde olmak için mücadele et. Bu seni mutsuz edecek bir yerde olmaktan daha iyidir.
  • çok teşekkürler peki şu düşünce doğru mu: bu sene hemşireliğe gidip bir yandan ygs lys çalışmaya devam edip asıl hedefimi kazanmaya çalışmak. okul puanım gidecek zaten 1000 kişi yükseltmiş bu sene . dersaneye gitmeyi de düşünmüyorum malesef aileme yük olamam :(
    Önlisans okuduğunda 1 elde 2 karpuz taşımaya çalışacaksın bence kazanma olasılığını yükseltmek için tek 1 hedefe yönel.
  • Mühendislik yaz diyemiyorum. (çok yüksek puan alanlara bile) Malum, mühendislik cazibesini yitireli çok oldu.

Hemşirelik tahmininden çok daha iyi bir meslektir. Yazabilirsin.

Veyahut bir sene daha hazırlanıp daha yüksek bir puan alabilirsin. Yalnız kafanda ne yapmak istediğini iyicene belirlemen lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    18 yıl önce açıldı
    Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.