Şimdi Ara

Yardım Ederseniz LCD alacağım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

EKRAN GENİŞLİĞİ: 42''(106cm)
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük -FULL HD-
    KONTRAST: 80.000:1 Kontrast
    PARLAKLIK: 500 cd/m2 Parlaklık

2.333 TL

Link

LG 42" LG6100 SLIM FULL HD LCD TV

Ekran Boyutu : 42"
    Çözünürlük (piksel) : 1920 x 1080
    Kontrast Oranı : 50000:1
    Parlaklık(lumen) : 500 cd/m2
    TruSurroundXT Ses

2.279 TL

Link
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu iki tv arasında kaldım. Maximum verebileceğim para bu. Bunlardan daha iyi, aynı fiyatta yada daha uygun önerebileceğiniz tv var mı ? Yada bunlar iyi seçim mi, öyleyse hangisini almalıyım ?
    Yardımlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengoo76 -- 30 Mart 2009; 21:59:17 >

• Yardım edebilecek biri yok mu ?
  • Iki urunde stoklarda yok yemleme dusuk fiyatlari yazmislar...

O fiyata Sony 40w4000 yada 40E4000 alabilirsin... Farklari renk ve kasadir biri siyah biri beyaz...
  • Sony W4000
  • quote:

Orjinalden alıntı: schu-mi

Sony W4000

o fiyata 40w4000 bulunur mu? bulunursa banada bulun bende alıcam =/
  • quote:

Orjinalden alıntı: kornman887

quote:

Sony W4000

Mavibilgisayarda 2500tl peşin ama stokta varmı sormak lazım..
    Birde 40V4000 var onunda fiyatı güzel 2149tl
  • bende baya bi araştırdım konsol performansı denince direk w4000 tavsiyeleri duydum, ben ps3 ten başka birşey bağlamayacağım bile düşünün artık. o yüzden bütçeyi zorlayıp w4000 almak daha mantıklı gibi. başlıığı açan arkadaşta forumu kurcalarsa görür bu fiyatlarda ve ebatlarda w4000 denmiş hep ama internette bir iki site hariç 3000 ytl den başlıyor 40 inc olanının fiyatları. Bugün birkaç sony bayii nede soracam ama düşük bir fiyat duymayı beklemiyorum açıkçası. bide nakit alıcam ve 2500 ytl yi gözden çıkardım. bugün gidip fender american stratımı satıcam 2000 ytl ye, bide 500 üstüne biriktiricem işte :D istanbulda elden veya eurosa garantili bulduğum ilk yerden alıcam 2500 ytl ye sonrada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fender american stratımı ...Bu nedir kardeş?Merak ettimde ?
  • lcd ile alakası yok sanırım gitar arkadaşın bahsettiği fender :)
  • fender ... futbolcu ismi gibi :-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: geoxid

lcd ile alakası yok sanırım gitar arkadaşın bahsettiği fender :)

evet ya gitar demiyorum artık ona hiç düşünmedim :P fender gitar markası, american standart strat da modeli =) gaza gelip yazınca dikkat etmemişim =)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kornman887

quote:

Sony W4000

Mavibilgisayarda 2500tl peşin ama stokta varmı sormak lazım..
    Birde 40V4000 var onunda fiyatı güzel 2149tl

hocam 2500+kdv ile peşin 2700 küsüre geliyo mavi bilgisayarda =/

• Ayrıca dikkat edin! Yanlış hatırlamıyorsam Mavi'nin sattığı Sony'ler Sony eurasia 5 yıl garantili değil. En azından alacaksanız emin olduktan sonra alın.
  • Aynı para 50000:1 kontrast, 42" ve TrusurroundXT ses sistemi olan LG6100 var. Neden sony'yi tavsiye ediyorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Ayrıca dikkat edin! Yanlış hatırlamıyorsam Mavi'nin sattığı Sony'ler Sony eurasia 5 yıl garantili değil. En azından alacaksanız emin olduktan sonra alın.

Yok hocam bende mavi'den aldım 5 yıl garanti..
  • mavide is degisiyor bazen kendi ithalati satar bazen sony tr urunu... genelde kendi garanti veriyor...
  • Bende aynı konumdayım. Aynı iki model arasında kaldım yada farklı bir ürün bekliyorum. Philips ten hangi ürünleri tavsiye ediyorsunuz bunlara muadil olarak. Yanlız şunları yakaladım...
    LH4000 daha yeni olduğu için yeni işlmeci, yeni teknolojik gelişmelerle donatılmış LAN girişi, düşük tüketim 210W vs.vs.
    Ancak 6100 bence görsel olarak 1-2 adım önde. Ancak 6000 ve 6100 daha gelmiyecekmiş. Sadece yeni çıkan seriler devam edecekmiş.
  • 6000 ile 6100 arasında ne fark var, ben bir fark göremedim.. 300 lira fark yaratacak ne özellik var aralarında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengoo76 -- 3 Nisan 2009; 16:39:48 >
  • 6100 sadece 6000 e göre daha ince ve hafif. Ama boyutta baya fark ediyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.