Şimdi Ara

Yardım ederseniz sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum ben hazırladım koydum sizin önünüze eksiği var mı uyumlu mu yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calibration -- 13 Şubat 2014; 20:04:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Calibration

Arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum ben hazırladım koydum sizin önünüze eksiği var mı uyumlu mu yardımlarınız için teşekkürler.

Gayet güzel olmuş bu bütçeye bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ossuranboga

quote:

Arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum ben hazırladım koydum sizin önünüze eksiği var mı uyumlu mu yardımlarınız için teşekkürler.

Gayet güzel olmuş bu bütçeye bu.

Teşekkür ederim ama fiyat yükselmiş bekleyeceğim en düşük zamanında almayı düşünüyorum ama biraz daha araştırıyorum.

• Hayırlı olsun gayet f/p oranı iyi bir bilgisayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

Hayırlı olsun gayet f/p oranı iyi bir bilgisayar.

Beni kaç yıl idare eder acaba ?
  • Calibration kullanıcısına yanıt
    işlemcin ne kadar götürebilirse sistemde o kada gider

anakart MSI 990FXA-GD65 315 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-990fxa-gd65-990fxa-gd65-am3+-amd-990fxsb950-ddr3-2133mhz-%28oc%29-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56108

işlemci pahalı gibime geldi benim 66 tl daha ver 8 çekirdek al

işlemci fx8320 466 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/amd-fd8320frhkbox-fx-x8-8320-soket-am3+-35ghz-16mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=63159

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flagbearer -- 13 Şubat 2014; 20:45:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flagbearer

işlemcin ne kadar götürebilirse sistemde o kada gider

anakart MSI 990FXA-GD65 315 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-990fxa-gd65-990fxa-gd65-am3+-amd-990fxsb950-ddr3-2133mhz-%28oc%29-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56108

işlemci pahalı gibime geldi benim 66 tl daha ver 8 çekirdek al

işlemci fx8320 466 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/amd-fd8320frhkbox-fx-x8-8320-soket-am3+-35ghz-16mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=63159

Teşekkürler hocam ilgilendiğin için bütçeyi yükseltmeye çalışacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

Hayırlı olsun gayet f/p oranı iyi bir bilgisayar.

Beni kaç yıl idare eder acaba ?

Kullanım amacınıza göre; sadece internet müzik film gibi işlerde ters bi durum olmazsa 6 7 yılı rahat çıkartır sonra bi yerlerden patlaklar vermeye başlar ama ultra ayarlarda oyunculuk derseniz 1 2 sene sonra ayarları yavaş yavaş kısmaya başlarsınız.
  • Calibration kullanıcısına yanıt
    önemli değil sistemi topladıktan sonra bizleride bilgilendir aklına yatmıyan şeyler olursa her zaman sorabilirisin
  • Arkadaşlar 8GB (2x4GB) Vengeance 1866MHz DDR3 CL9 Ram ile GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram mi ikiside aynı fiyat ama bir yandanda 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 Siyah Soğutuculu Ram 253 TL nasıl oluyor arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Arkadaşlar 8GB (2x4GB) Vengeance 1866MHz DDR3 CL9 Ram ile GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram mi ikiside aynı fiyat ama bir yandanda 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 Siyah Soğutuculu Ram 253 TL nasıl oluyor arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim.

Vatan'ın hatalı fiyat arttırma politikası Vengeance Pro'yu alın geçin işte.
  • Msi g43 yapılabilir kasa xigmatek asgard 600w yapılabilir fan da biraz pahalı gibi geldi bana o paraya 5 fan alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

Msi g43 yapılabilir kasa xigmatek asgard 600w yapılabilir fan da biraz pahalı gibi geldi bana o paraya 5 fan alınır

Hocam MSI g43 baktım fakat amd işlemci olacağı için pin girişleri sıkıntı olacak denildi kasa içinde neden kasayı değiştirmemi önerdiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

Msi g43 yapılabilir kasa xigmatek asgard 600w yapılabilir fan da biraz pahalı gibi geldi bana o paraya 5 fan alınır

Hocam MSI g43 baktım fakat amd işlemci olacağı için pin girişleri sıkıntı olacak denildi kasa içinde neden kasayı değiştirmemi önerdiniz ?

g43 te bir sorun olmaz arada neredeyse fark yok denebilir daha ucuz olacağı ve yanlış hatırlamyorsam 7 fan takılıyor asgarda
  • Güzel pc ama fx8350 yapsan işlemciyi daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.