dx10 çıkacak da dx10dan oyunlar yapılacakta ohoo oo!!! daha çok zaman var.teknoloji aleminde bukadar temkinli olmaya hiç gerek yok.her halükarda zararda olacaksın çünkü.ayrıca o/c detaylarına buradan bakabilirsin
dx10 lar ne zaman cikicak elinde bi tarih var mi? kimsenin parasi bol deil! calis seninde olsun...
paramız bol sokaga atmıyorum. bızde bılırız harcamasını sadece fikirlerimizi beyan edıyoruz gerısı alıcıya kalmıs. ben x1900xt kartımı sattım suan x550 kullanıyorum.
x1900xt 500 e sattım 4-5 ay sonra kaça satardım acaba? zararı hesaplayın
birde x550 deki zararı hesaplayın
neyse herkesın yorumu kendıne arkadaslar.saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: [ReaLityWorLd]
quote:
Orjinalden alıntı: aXnBLaDe
dx10 lar ne zaman cikicak elinde bi tarih var mi? kimsenin parasi bol deil! calis seninde olsun...
paramız bol sokaga atmıyorum. bızde bılırız harcamasını sadece fikirlerimizi beyan edıyoruz gerısı alıcıya kalmıs. ben x1900xt kartımı sattım suan x550 kullanıyorum.
x1900xt 500 e sattım 4-5 ay sonra kaça satardım acaba? zararı hesaplayın
birde x550 deki zararı hesaplayın
neyse herkesın yorumu kendıne arkadaslar.saygılar
herkesin yorumu kendine diyorsun ama herkese paranızı sokağa saçıyosunuz diyosun.bu yorumunuda kendine saklasan.hem kimse parasını saçmıyor dx10 çıkmadı ve dx10 ile oyunların yapılması 1,5yıl sürer daha.ayrıca millet parasını saçsa da seni neden rahatsız ediyor.
Reality benim param bol degil. O yuzden 1 kere alip 10 yil kullanmak niyetindeyim. İyi bir sey almak istiyorum butcem el verdigince. bir dahakine o tarz yorumlarını kendine saklarsan sevinirim
reality bazı başka topiclerde de parasal konusuyo.sıkışık zamanları galiba
allah işini rast getirsin..
tabii ki bilgisayar aleminde beklemek hep iyidir, sürekli daha iyisi çıkar, sürekli fiyatlar düşer, ama bunun da sonu yok.
dx10 destekli kartlar birkaç ay içinde çıkmayacaklar, çıktıklarında fiyatları kim bilir ne kadar olacak, ilk başta üst düzey kartlar dx10 destekleyeceklerdir, ayrıca dx10 destekli kartı olmayan oyun oynayamayacak diye de birşey yok. O nedenle artık canına tak etmiş bir alıcı daha fazla beklemeyebilir.
frosch +1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme