Arkadaslar ben kac gundur oyuna gıremıyorum.Starta basıyorum Gameguard cıkıyor sonra tam Silkroad'ın ıkonu gelcek ama hata verıyor ıkı tane ? ısaretı cıkıyor bu ne anlama gelıyor bılen varsa cevaplayabılırmı???
ya bilgisayarın gücü yetmiyodur yada oyun arızalı yeniden yükle
1. seçenek=hani şöyle değişik simgeler oluyo garip garip küçük bi pencerede çıkıyo o bendede oluyo aynı anda başka bişeyi yapınca çıkıyo büyük bir ekrenda full ?? olursa o ekran kartı kaldırmıyor demektir şu ekran kartını güçlendiren programları araştır oda işe yaramassa yeni al daha güçlüsünü 2. seçenek=oyun arızalı yeniden yükle
oyun arızalıdır bnce öle şey duymadım şimdiye kadar
1-Bilgisiyarın Ram'i veya ekran kartı düşüktür! 2-Virüs olabilir.. 3-Oyun arızalıdır!!
bence sil tekrar yükle benm pc 512 ramdi avrupa geldi bende tıklıyodum oyuna açıyodu oyunu ama acayip bekliyodu.ramı 1 gb yaptırdım.şimdi eskisi gibi bi sorun yok.yani maşşallahı varsana tavsiyem pc ni bi gözden geçir
aynı problem günde en az 2 kez banada oluyor olkdugu zamanlar ise oyuna lag irdiğinde ve uzun süre devamederken tuşklara basıyor olmamdan kaynaklanıyor basmadıgım zaman düzeliyor oyuna devam edebiliyorum
cok sagolun arkadaslar hallettık sorunu beraber.ram konusuna gelınce 768 ram var oyunu pcp sorunundan acmamıs olması bence mumkun degıl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme