Arkadaslar ben kac gundur oyuna gıremıyorum.Starta basıyorum Gameguard cıkıyor sonra tam Silkroad'ın ıkonu gelcek ama hata verıyor ıkı tane ? ısaretı cıkıyor bu ne anlama gelıyor bılen varsa cevaplayabılırmı???
ya bilgisayarın gücü yetmiyodur yada oyun arızalı yeniden yükle
1. seçenek=hani şöyle değişik simgeler oluyo garip garip küçük bi pencerede çıkıyo o bendede oluyo aynı anda başka bişeyi yapınca çıkıyo büyük bir ekrenda full ?? olursa o ekran kartı kaldırmıyor demektir şu ekran kartını güçlendiren programları araştır oda işe yaramassa yeni al daha güçlüsünü 2. seçenek=oyun arızalı yeniden yükle
oyun arızalıdır bnce öle şey duymadım şimdiye kadar
1-Bilgisiyarın Ram'i veya ekran kartı düşüktür! 2-Virüs olabilir.. 3-Oyun arızalıdır!!
bence sil tekrar yükle benm pc 512 ramdi avrupa geldi bende tıklıyodum oyuna açıyodu oyunu ama acayip bekliyodu.ramı 1 gb yaptırdım.şimdi eskisi gibi bi sorun yok.yani maşşallahı varsana tavsiyem pc ni bi gözden geçir
aynı problem günde en az 2 kez banada oluyor olkdugu zamanlar ise oyuna lag irdiğinde ve uzun süre devamederken tuşklara basıyor olmamdan kaynaklanıyor basmadıgım zaman düzeliyor oyuna devam edebiliyorum