Şimdi Ara

yardım edin!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben kac gundur oyuna gıremıyorum.Starta basıyorum Gameguard cıkıyor sonra tam Silkroad'ın ıkonu gelcek ama hata verıyor ıkı tane ? ısaretı cıkıyor bu ne anlama gelıyor bılen varsa cevaplayabılırmı???

• ya bilgisayarın gücü yetmiyodur yada oyun arızalı yeniden yükle
  • 1. seçenek=hani şöyle değişik simgeler oluyo garip garip küçük bi pencerede çıkıyo o bendede oluyo aynı anda başka bişeyi yapınca çıkıyo büyük bir ekrenda full ?? olursa o ekran kartı kaldırmıyor demektir şu ekran kartını güçlendiren programları araştır oda işe yaramassa yeni al daha güçlüsünü
    2. seçenek=oyun arızalı yeniden yükle
  • oyun arızalıdır bnce öle şey duymadım şimdiye kadar
  • 1-Bilgisiyarın Ram'i veya ekran kartı düşüktür!
    2-Virüs olabilir..
    3-Oyun arızalıdır!!
  • bence sil tekrar yükle benm pc 512 ramdi avrupa geldi bende tıklıyodum oyuna açıyodu oyunu ama acayip bekliyodu.ramı 1 gb yaptırdım.şimdi eskisi gibi bi sorun yok.yani maşşallahı varsana tavsiyem pc ni bi gözden geçir
  • aynı problem günde en az 2 kez banada oluyor olkdugu zamanlar ise oyuna lag irdiğinde ve uzun süre devamederken tuşklara basıyor olmamdan kaynaklanıyor basmadıgım zaman düzeliyor oyuna devam edebiliyorum
  • cok sagolun arkadaslar hallettık sorunu beraber.ram konusuna gelınce 768 ram var oyunu pcp sorunundan acmamıs olması bence mumkun degıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.