Şimdi Ara

YARDIM EDIN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben laptop ve masaustu pc kullanıorum yanı 2 pc var evde lap top a format attım format atmadan once kablosuz ağ ıle baglana bılıordum ŞİMdi laptop u formatladım ama kablosuz ağ menusunu açamıyorum. açarmıyorum derken yanı yok nerden bulucaz kablosuz ağları goruntuleyı bır yardım edersenız cok makbula gecer sımdıden teşekkur ederımm ...

• Yoqmu bılen
  • bilgisayarin markasi modemi nedir? genelde dizustu pc'lerin uzerinde "wireless"i acip kapamaya yarayan bir tus olur.
    tabi bundan once wireless'in driverini yukledin mi?
  • abı laptop LC wrıtes tusu nerde bılmıom modem markası Aırtıes RT 250 yardımcı olun pls
  • tahminim siz wireless'in surucusunu yuklemediniz. oncelikle sunu yapin;
    bilgisayarim > ozellekiler > donanim > aygit yoneticisi burayi acin
    soru isareti veya unlem isareti olan birsey varmi ona bakin. soru isareti varsa bir donanimi yuklemediniz demektir.
    o zaman dizustunuzun ureticisinin web sitesine girip ilgili driver(lar)i yukleyin. modeli, markasi vs. gore sizi web sitesi yonlendirecektir.
  • Anladım kendı drıver cd sı var sadece ses drıverını yukledım cunku pc bana aıt olmadıgından abımın pek bılmıorum hangı drıverlerını kurdugunu o cd den gereklı tum drıverlerı kurucam cok tesekkur ederım ıns dedıdgın gıbı olur wrıles tusu hangısı bılgım olsun ...
  • yHA BU SEFERDE WRILES IDE KURDUM KABLOSUZ AĞLAR ALGILANDI AIRTIES RT-250 YAZIOR BAĞLANDI SINYAL GUCU MUKEMMERL VS.VS... YAZIOR AMA INTERNET HALEN YOK ABI YOKMU DAHA AYRINTILI ANLATACAK :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    YARDIM EDIN LA
    6 ay önce açıldı
    Yalwarırım Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • airties modeme bağlan diyeceksin senden wireless şifresi isteyecek oda modemin beyninde kayıtlı şifreyi ögrenip bağlanacaksın
  • mrba arkdaşlar bu kablosz internetin isim görünürlğnü gizleyebiyormym yani ismi kimsenin görememesi mümkün mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.