ben laptop ve masaustu pc kullanıorum yanı 2 pc var evde lap top a format attım format atmadan once kablosuz ağ ıle baglana bılıordum ŞİMdi laptop u formatladım ama kablosuz ağ menusunu açamıyorum. açarmıyorum derken yanı yok nerden bulucaz kablosuz ağları goruntuleyı bır yardım edersenız cok makbula gecer sımdıden teşekkur ederımm ...
Yoqmu bılen
bilgisayarin markasi modemi nedir? genelde dizustu pc'lerin uzerinde "wireless"i acip kapamaya yarayan bir tus olur. tabi bundan once wireless'in driverini yukledin mi?
tahminim siz wireless'in surucusunu yuklemediniz. oncelikle sunu yapin; bilgisayarim > ozellekiler > donanim > aygit yoneticisi burayi acin soru isareti veya unlem isareti olan birsey varmi ona bakin. soru isareti varsa bir donanimi yuklemediniz demektir. o zaman dizustunuzun ureticisinin web sitesine girip ilgili driver(lar)i yukleyin. modeli, markasi vs. gore sizi web sitesi yonlendirecektir.
Anladım kendı drıver cd sı var sadece ses drıverını yukledım cunku pc bana aıt olmadıgından abımın pek bılmıorum hangı drıverlerını kurdugunu o cd den gereklı tum drıverlerı kurucam cok tesekkur ederım ıns dedıdgın gıbı olur wrıles tusu hangısı bılgım olsun ...
yHA BU SEFERDE WRILES IDE KURDUM KABLOSUZ AĞLAR ALGILANDI AIRTIES RT-250 YAZIOR BAĞLANDI SINYAL GUCU MUKEMMERL VS.VS... YAZIOR AMA INTERNET HALEN YOK ABI YOKMU DAHA AYRINTILI ANLATACAK :S