Ya arkadaşlar elimde acer aspire 1362 LCİ model bir laptop var buna 98 kurdum ama bir türlü ekran,usb,ethernet driverlerini bulamadım. ekran kartı nvidia geforce fx go 5200 (64 mb) ethernet via rhine II fast ethernet wireles acer IPN 2200 wireles lan card usb kök usb yardımcı olursanız sevinirim
yapilmasi gereken, laptop bilgisayari ilk alirken bilgisayar ile birlikte verilen recover cd si uzerinden tum islemleri gerceklestirmen aksi takdirde bu sekilde ugrasirsin, recover cd si sayesinde bilgisayarini fabrika ayarlarina dondurmus oldugundan tum driver lar da otomatik olarak zahmetsizce yuklenmis olur.
kardeş bende bilgisayar tekniksiyenyim ama diz üstü bigisayarlarda hep aynı sıkıntıyla karşı karşıya kalıyorus
ben teknisyen degilim ve gecen hafta ayni problemden yakinan 2 arkadasimin bilgisayarini bu sekilde hallettik ikisinde de servise gidip bu cd lerden rica ettik hemen verdiler. biz de evde kendimiz yaptik.
bilgisayarlar hp ve packard bell idi.
Peki bu cd yi nerden temin edebilirim?
Recover cd'si xp için tasarlandığı için xp ayarlarına dönmezmi bende windows 98 kurulu
ARKADASLAR DUNYADA BIR TEK XP NIN RECOVER CD SI YOK. BU LAPTOPLARIN KENDILERINE AIT RECOVER CD LERI VAR. BU CD LERI DAHA ONCE DE BELIRTTIGIM GIBI SERVISLERINDEN EDINEBILIRSINIZ, BIZ KUTUDAN CIKMADI DEDIK, BELKI CIKTI DA KAYBETTIK HATIRLAMIYORUZ, HEMEN BIZE KOPYALAYIP VERDILER EV DE DE KENDIMIZ YAPTIK. ZATEN ORJINALINDE, 98 YUKLUYSE XP BILE YUKLEMIS OLSANIZ 98 E GERI DONUYOR.
EVEREST HOME DİYE BİR PROGRAM VAR.ONU YÜKLE DONANIM ÜRÜNLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLERİ VE DRİVERLERİNİN DOWNLOAD SİTELERİNİ ÜSTÜNDE YAZIYOR.BU ŞEKİLDE OLABİLİR.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme