Şimdi Ara

Yardım edin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bugün SBS yapıldı ve eve geldiğimde kontrolleri ve kaç puan aldığıma baktım. 300 puan aldım. Dersanede 380-420 arası alıyordum, eski SBS sorularını rahatlıkla çözebiliyordum. Ama bugün ki gerçekten çok zordu. 300 puan aldım ve ne yapacağımı bilmiyorum.

300 puan ile nereye gidilir ? Hiç lise de yok :( Lütfen bana yol gösterin.

• Öncelikle sakin ol çünkü sınav gerçekten zordu ve hemen hemen herkesin kötü geçti durum böyle olunca puanlar da düşer doğal olarak ve inşALLAH bir yere girersin.Çünkü 320 lerle aldığını bildiğim anadolu liseleri var ve bu puanla onlardan birine girebilirsin diye düşünüyorum
  • merak etme kardeş benimde böle 5-10 puan azalır heralde yarın toplanıp protesto etcez zati olmucak böle !!! ortaokul öğrencilerine lise sorusu olurmu len böle
  • Başka yardım edecek var mı ? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bioxinho

Başka yardım edecek var mı ? :(

merak etme ben 475 alrıdım 442 aldım kaç arkadaşım çok düştü çok kötü bir yere gitmezsin bence
  • Bide dershanelerde diyolardı burda aldığınız puanın 20-30 puan fazlasını alırsınız sbsde diye.Bu arada bu sınav niye bukadar zordu bilgisi olan varmı ? Önceki yılın sbsleriyle bunun arasında dağ gibi fark var.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.