Şimdi Ara

Yardım edin ACİL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi 2 gün önce Lg Optimus One aldım..Sonra yaklaşık 7 aydır boş duran turkcell hattımı taktım..20 tl almıştım onu yüklemek için 8090'ı aradım..8090'ı aradığımda 1-2 saniye sonra ''Şuan geçici şebeke problemleri yaşamaktayız'' dedi ve kapandı..Başka bir telefondan beni arayıncada ''Aradığınız numara geçici olarak servisdışı olmuştur'' dedi..Şimdi benim hattım kapandımı ?

Şimdi yukarıda yazdıklarımda sadece hatta ve şebekede sorun olacağını düşündüm..Ama annemin FATURALI hattını Optimus One'a takıp başka bir telefonu aradığımda tekrar ''Şuan geçici şebeke problemleri yaşamaktayız'' diyince acaba telefondamı sorun vardı diye aklıma geldi..Ayrıca başka bir telefonla annein FATURALI hattı takılı olan Optimus One'ı arayınca tekrar ''Aradığınız numara geçici olarak servisdışı olmuştur'' dedi..Şuan kafam çok karışık ne olur aydınlatın beni..

• GSM veri alış verişini mi kapadın yanlıslıkla ? Yukarıda kaydırma cubugunu aşağıya indirdiginde en sağdan 2. olan sembolun aktif olması lazım, onu kapadıysan gorusme yapamazsın ..
  • Açık onda bir problem yokta..İlk elefonu aldığım yere gittim..Orda ilgilendiler falan..Başka bir hat takıp denediler problem yok..Benim hattımın 6 ay süresinin dolduğunu ve bir tim bayisine gidip hattımı açtırmam gerektiğini söylediler..Sonra hemen turkcell tim'e gittim..Ordan ilgilendiler falan..Bilgisayardan baktılar hat kapanmamış aktif dediler..Ancak tam tl yüklemeyipte..Parça olarak tim bayisinde yüklerseniz süresini uzatmış olup..Geri tam olarak 20 tl nizi yükleyebilrisiniz dediler..Şimdi telefonda problem olmadığından için rahatladı :D
  • 6 ay hiç bi işlem yapmazsan hattın kapanır. bunu 5 yaşındaki cocuklar bile bilir
  • Telefona applanet nasıl kuruyoruz ?..Yardımcı olurmusunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.