Şimdi Ara

Yardım Edin Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc mi yükseltmeye kara verdim bunun için bana 4 gblık ekran kartı ve ram önerirmisinz ekran kartı nvidia olursa ii olur

• Burak269 B kullanıcısına yanıt
    karde?im çok saçma bir?ey yazmy?ssyn bunu bilgisiz olmana veriyorum diger bile?enlerini yaz

anakart,i?lemci,ram psu bütçe hepsini yaz yardymcy olalym.
  • Öncelikle sistem bileşenlerini detaylı şekilde yazman lazım, işlemci, kasa, psu, monitör vs. bunlar nedir ? Kafadan ekran kartı ram önerisinin bir faydası olmaz.
  • evet böyle konularda fazla bi bilgim yok k.b
  • onları nasıl öğrenebilirim
    Eee, nasil yardimci olacaklar simdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Baslat-calistir-dxdiag yaz fotolarini gonder orada yazanlarin hepsini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu programla anakart işlemci ve mevcut ram hakkında bilgi edinebilirsiniz.güç kaynağı içinse kasayı açıp yukarıdaki kutunun etiket resmini atabilirsiniz ya da markasını modelini söyleyin.

http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.70-setup-en.exe
  • m3lijh M kullanıcısına yanıt
    bunlarmı :D
     Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak269

http://www.gezginler.net/indir/i/6332/598/
    (portable olanı indirip içinden x64 olanı çalıştırırsın)
    linkteki yazılımı indirip cpu/mainboard/memory/spd/graphics kısımlarının ekran görüntüsünü ve kasa kapağını açıp powersupply nin(elektrik kablolarının dağıldığı kutu) marka ve watt değerini(kasayı açıp bakman lazım) ve ekran kartı ve ram için bütçeni yazarsan yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 21 Eylül 2014; 22:02:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

quote:

linkteki yazılımı indirip cpu/mainboard/memory/spd/graphics kısımlarının ekran görüntüsünü ve kasa kapağını açıp powersupply nin(elektrik kablolarının dağıldığı kutu) marka ve watt değerini(kasayı açıp bakman lazım) ve ekran kartı ve ram için bütçeni yazarsan yardımcı olabilirim

Doğrumu Bunlar ve Bütçe en fazla 1000
     Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil

• 1000tl ye komple işlemci,anakart,ram,ekran kartı,psu değiştirirsin zaten..bunun için ayrı konu açıp sıfır sistem kurulmasını isteyebilirsin..hdd,monitor vb elimde var deyip yeni paçalar istersin..bu sisteme yapılabilecekler ise sıfır olarak amd asus r7 240 modeli ekran kartı ve 2gb ddr3 ram eklemek olabilir..r7 240 150-160tl civarı asus marka olanı..2gb ddr3 1333mhz ram ise sıfır 60-65tl gibi,2.elde 35tl gibi bulunuyor..bu sisteme bu 2 parça yeter ve bu ekran kartınada elinde powersupply yeter..ama 1000tl yi haracayıp birşeyler yapacağım diyorsan harddisk hariç herparça değişir..bu sisteme 1000tl lik masraf yapılmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

quote:

Doğrumu Bunlar ve Bütçe en fazla 1000
     Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil Yardım Edin Acil

saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.