Şimdi Ara

Yardım edin beyler nasıl konuşucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karşı komşunun torunu var benimle yaşıt yada 1 yaş büyük çok tatlı biri. sessiz sakin fazla dışarı çıkmaz zaten buralarada tatilde falan gelir. şuana kadar karşısında kötü bir görüntü oluşturmadım. nasıl olaya girmeliyim fazla göremiyorum numarasını falan mı istiyim napiyim. anneannesi sever beni bir yanlışım olamamıştır elektronik falan bir sorun oldumu yardıma giderim hatta bir kaç kere kızın pcsini yapmıştımm eee nediyosunuz napiyim

• up up
  • Yavaştan gir kardeşim muhabbete. Bilgisayarını yaptım diyorsun, yaparken güzelce öğütler verebilir, ha bu arada facebook kullanıyor musun diye facebook arkadaşlık yolunu açabilirdin. Düşün bunları
  • ya muhabbetimiz yok öyle pc yapalı biraz zaman geçti. sadece merabamız var face kullanmıyor galiba sadece adını biliyorum oda küçüklüktn beri tanıdığım için :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubick

ya muhabbetimiz yok öyle pc yapalı biraz zaman geçti. sadece merabamız var face kullanmıyor galiba sadece adını biliyorum oda küçüklüktn beri tanıdığım için :))

Dostum bir yolunu bulacaksın artık, sen gözünü iyi aç. Fırsatı çıktı mı sakın çekingenlik yapma, bir laf at ortaya gerisi gelir
  • quote:

ya muhabbetimiz yok öyle pc yapalı biraz zaman geçti. sadece merabamız var face kullanmıyor galiba sadece adını biliyorum oda küçüklüktn beri tanıdığım için :))

Seviyosan git konuş bence.
  • deniyelim bakalım görürsem kızı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

hop hocam yavaş o işlerin sonu pek iyi bitmiyor benim için. ayrıca sevme değilde hoşlanıyorum öyle diyim
  • Kızın pcsini yapmışsın zaten o yetmedi mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

hop hocam yavaş o işlerin sonu pek iyi bitmiyor benim için. ayrıca sevme değilde hoşlanıyorum öyle diyim

Dostum şöyle bir durum var. Bekledikçe gözünde büyür. Hoşlanıyorsun ya şuan, durdukça bu hoşlantı olduğundan fazla görünecek gözüne. Bu yüzden konuşman zorlanacak, öz güvenin zayıflayacak. Bence fazla bekletme ve uygun bir anda standart bir konuşma ile gir işe. Arkadaş olmaya bak.

• bir görsem :D yapıcamda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.