Şimdi Ara

Yardım edin çok önemli...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi kaç ay önce sro'yu bıraktım ve bırakırken çok iyi bi charım vardı içinde sos +3 silahlar ve bol para vardı bırakıyorum diye şifresini değiştirdim ve şimdi yeniden başlıyorum ama şifresini bilmediğim için açamıyorum charı bi yardım edebilirmisiniz nasıl yapıcam?gizli sorusu falan hertürlü bilgi aklımda sadece şifresini bilmiyorum ve bazı çocuklar çıkıp der char hacklicek falan diye sakın demeyin sinirimi bozmayın ciddiyim...Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesTCoasTBloodS -- 27 Haziran 2008; 16:25:30 >

• Canım benim önce gir joymax.com adresine ordan sağ en üst köşeden LOGIN sekmesini tıkla
    Karşına gelecek ID-PW yazma ekranının sağ alt köşesinde FİND ACCOUNT yazar onu tıkla
    Şimdi orda oyun id ve gizli cvbını yaz oke de yeni pw yaz =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Force -- 27 Haziran 2008; 16:30:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silent Force

Canım benim önce gir joymax.com adresine ordan sağ en üst köşeden LOGIN sekmesini tıkla
    Karşına gelecek ID-PW yazma ekranının sağ alt köşesinde FİND ACCOUNT yazar onu tıkla
    Şimdi orda oyun id ve gizli cvbını yaz oke de yeni pw yaz =)

Çok sağol ama bunu bi çok kez denedim internet veya pc yavaş bu yüzden bi sonuç alamadım yinede tekrar denicem...
  • Msn adresini bilmiyorum ne yapıcam??
  • Sen o Çarı UNut Ve Soğuk Bi SU İç Id Gizlisorunun Cevabı + Msn Lazım
  • ya kardeşim dene tüm msn adreslerini!! tabi oyuna kaydolurken kafadan sıkmadıysan. arklara falan sor bul işte madem o kadar güsel di charın yazık olmasın... hıı bide kendi bilg yavas die gidip her int cafede deneme nolur nolmass
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.