Şimdi Ara

YARDIM EDİN PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski bir pc im var ve modifiye edeceğim eski güç kaynağını kullanabilirmiyim

• gücü, yeni ekleyeceğin donanıma yeterli geliyorsa, kullanabilirsin.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    eski sistemle aynı olacağını nerden anlayacağım ve şuan benim kullandığımı
  • Neyi değişeceksin?
  • ercan.zmd E kullanıcısına yanıt
    öyle bir denklem varki ekran kartı alsam işlemci desteklemiyo ekran kartı işlemci alsam ram kurtarmıyo ekran kartı işlemci ram alsam woltaj yetmiyo nasıl yapacam anlamadım anakart da sıkıntılı olmuyo
  • efraim44 E kullanıcısına yanıt
    ararsan, bilgisayar bileşenlere göre, güç hesaplayan siteler var. ama, rms 300 watt'tan aşağısı kurtarmaz. iyi bir işlemci veya ekran kartı takviyesi, güç kaynağını zorlayabilir. birde güç kaynağının kaç senelik olduğu da önemlidir. sıfırdan iyi bir sistem modifiyesi yapacaksan, güç kaynağından cimrilik etme. eski bir güç kaynağı, sistemini taşıyabilir de paranı boşa harcamana sebep de olabilir.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    bilgisayar çok eski
  • efraim44 E kullanıcısına yanıt
    o zaman ilk güç kaynağıyla başla. çünkü zamanla toz parçaların üstüne yapıştığı için, elemanlar fazla ısınabilir. tabi içini açıp, temizleyebilirsin ama, ne kadar verimli çalışabileceğinin, garantisi yok. sonra anakart işlemci ram üçlüsüyle, başlangıç yapabilirsin. çoğu kişi güç kaynağına önem vermez ama arızalandığı zaman, diğer bileşenleri de kendisiyle beraber götürebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.