arkadaslar benim evde wireless modemim var. ama PSP ile internete nasıl baglanacagımı bilemiyorum. PSP de (www Internet browser) ve network bölümleri de var. ama nasıl baglanacam bilemiyorum. lütfen bana yardımcı olun degerli arkadaslar. ilginize teşekkür ederim şimdiden.
anlatayım,
1.internet browsere gir bir url yaz ve gir
2.connection seç yani ilk new connection de ilerle ve tarama yaptır
3.senin evdeki modem çıkıcak onu seç ve ayarlarını kaydet
4.daha sonra birdaha internete bağlan ve connection seçmede (adını değiştirmezsen connection 1 olur)kendi bağlantını seç
internetin keyfini çıkar
senin dediğini uyguladım ama arama yapınca birşey bulamıyor hemen error die hata veriyor. wireles te de sorun yok. çünkü yan komsu nete giriyor benim wireles ile. yani psp nin ayarı bozuk herhalde.
quote:
Orjinalden alıntı: weepingeyes
senin dediğini uyguladım ama arama yapınca birşey bulamıyor hemen error die hata veriyor. wireles te de sorun yok. çünkü yan komsu nete giriyor benim wireles ile. yani psp nin ayarı bozuk herhalde.
psp versiyon 2.71 kur öyle dene bence.
psplerin wirelessleri kısa galiba ama senin psp de de bi sorun olabilir
arkadaşım birde bu şekil dene istersen. ayarlardan network settings e gel Infrastructure mode u onayla. connection 1 sonra sağ yön tuşuna basarak ilerle ekranda scan ı sağ yön tuşu ile tarama başlıcak bulunan ağyı seçerek kaydet web browser a git ve bir url yaz.inş.. olur
bu arada versiyon kaç??
aletin sol alt tarafındaki wireless switch ini turn on yaptınmı?
ugurerdemir nickli arkadaşa teşekkür ediyorum.forumlarda onlarca cevap yazılmış ama sadece o,acemilerin anlayacağı tarzda anlatmış. sade ve güzel.
internete yavaş giriyor normal hızda girmenin yolu varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme