şimdi bilgisayarımın başına gelenleri anlatacağım herşey nod32 nin IMON ayarlamalarını yaparken başladı.şimdi IMON çalışmıyor
bu da cabası
çoğu şey hata vermeye başladı (bkz. utorrent)
daha sonra kendi kendine bi restart ooooooh...
ve daha sonrası
şimdi formamt attım temiz...atmadan önce müzikprogram yedeklerimi aldım CDye acaba bilgisayara atmam güvenli olur mu?bunu nasıl anlayabilirim??yardım edin sevaptır.böyle şeylerle karşılaşmamak için ne yapmalıyım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hah işte ben de ona bakmıştım (bakmaz olaydım) bi adımda kitlendi olan oldu....zaten format attım benim öğrenmek istediğim acaba neden oldu?? bi de yedekleri yüklememin bir zararı olur mu??
veyahut nod32 kullanma, bitdefender plus kullan
Müziklerden sorun çıkacağını sanmıyorum. Fakat programlarda sorun çıkabilir. Bence programları yeniden yükle. Programların tuttuğu veriler, oyun kayıtları... gibi önemli dosyaları cd içinden al.
quote:
Orjinalden alıntı: headworker
quote:
NOD32 için doğru ayarlar...
hah işte ben de ona bakmıştım (bakmaz olaydım) bi adımda kitlendi olan oldu....zaten format attım benim öğrenmek istediğim acaba neden oldu?? bi de yedekleri yüklememin bir zararı olur mu??
Ben de o ayarlarla kullanıyorum, demek ki siz bir yerde yanlışlık yaptınız.. neyse olan olmuş.. Yedekleri geri yüklemenizin bi zararı olmaz..