Şimdi Ara

YARDIM EDİN YAW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR HP LAPTOP VAR İKİ EKRAN KARTI GORUYOO.YOK MU ? BİLEN BİRİ

• biraz daha detay verirmisin. hiç bir açıklayıcı bilgi yok. nasıl yardım edelim sana. biraz daha detay ver olurmu.
  • ikiside aynı ise aldırma sorun yoktur farklı ise nasıl bişdir öğrenince banada haber verirsen sevinirim
  • ati olabilir.
  • arkadaslar 64mb ekran kartı var ama bilgisayar 2 adet 32mb ekran kartı goruyor dolayısıyla oyunlar da donmalar oluyor.birini kaldırıyorum pc restart tan sonra yine ikiliyor.Kendi cd si ile kurdum olmadı baska cd ile kurdum yine olmadı.yardıııııııııımmmmmmmmm
  • ATI ve NVIDIA gibi Ekran Kartlarında, aynı monitörde çoklu ekran kullanabiliyorsun birader. Bunu bu kartların özelliklerinden ayarlama imkânın var.
    ATI biraz farklı.! Onda "HydraVision" diye bir özellik var, bunu ekran kartı kurulurken yüklemişsen? 5 + Ekran kullanabiliyorsun. Yani 5 ekranada ayrı ayrı bir uygulama açarak o ekranda işlem yapabiliyorsun.
    Bu işlem en çok "Borsacılar, finans işleri yapan iş yerleri, Ofislerde vs.vs.." yaygın bir durumda kullanılmakta. Bilgilerine.!
    2 Ekran çıkmasında da hiç bir problem yok, bırak çıksın. Rahatsız ediyorsa? Ekran kartı özelliklerinden TEK ekran olarak ayarlayabilirsin.!
    Kolay gelsin ve başarılar...
  • saolunda arkadslar anlatamadım galiba PC biostanda 32 goruyo ve oyunlarda donma yapıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Yandım ben yardım edin lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios ayarlarından 64 mb yi seç ve sistem açıldıktan sonra windows (winnt) altında inf altında other içinden gerekli inf dosyasını bularak sil.

daha sonra sistemi yeniden başlat

büyük ihtimalle sorunun çözülecektir....
  • bios ayarında sorun var ve driverine guncelle internneten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.