Bildirim
yardım edin yaw
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sırasıyla
1-Nexus 4
2-Xperia SP
3-Lumia 925
4-Htc One Mini
5-S4 Mini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lumia 925 kamera olarak ve ileriye dünük kullanım için aralarında en iyisi ama market sıkıntılı oyun oynarım demişsin o yüzden htc one mini veya xperia sp bütceyi biraz zorla g2 al zorlayamazsan ikisinden birini al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player07 -- 28 Mart 2014; 17:58:04 > -
-
Nexus 4
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
android nexus 4 wp l925 32 gb -
peki nexus 5 i o fiyata bulabilirirmiyim ulursam almalımıyım ki zaten nexus 5 bulursam hiç düşünmeden alırım kitkat alırmı orjinal nexus 5 -
quote:
Orijinalden alıntı: brgbugra
peki nexus 5 i o fiyata bulabilirirmiyim ulursam almalımıyım ki zaten nexus 5 bulursam hiç düşünmeden alırım kitkat alırmı orjinal nexus 5
Nexus5 zaten suan kitkat kullaniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır yeni paketlerde nexus 5 kitkatlı mı gelir onu sordum yoksa rom yapar yine yüklerim -
ya bütçe artır lg g2 al
yada bütçe düşür moto g al -
düşünüyorum da u zamandan sonra motorola alınmaz motorola satıldı
peki ascend p6 nasıldır bnce şarz konusunda iyi ama kasma yapar mı bilemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Frolding
Sırasıyla
1-Nexus 4
2-Xperia SP
3-Lumia 925
4-Htc One Mini
5-S4 Mini
Arkadaş özetlemiz.Uzun kullanımsa lumia 925,performanssa nexus 4 -
SP -
Xperia Sp önermiyorum Lumia 925 öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X