Şimdi Ara

YARDIM EDİN YOKSA CİDDEN KAFAYI YİCEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Oc_MaNiAcH

benm yapmak istediğim de bu ama işte benim çekindiğim terslemesi oluyo yoksa direk zaten soylicem...

madem terslemesinden korkuyorsun şu şekilde söyle önce; "ben seni çok seviyorum sen benim için çok değerlisin" böyle başla önce. hem arkadaşça hem de dostça sözler bunlar. anlayabilene gönülden gelen sevgi sözcükleri ki anlayacağından eminim . neden anlamasın ki? insan sevildiğini analr. senin onu sevdiğini o da anlıyordur merak etme. gönlü varsa o da sana söyleyecektir. sevgini onu sıkmadan kibarca tekrar et onu ne kadar düşündüğünü onun hasta olmasında bile ne kadar üzüldüğünü belirt. sevmek güzel şey tadını çıkar. üzülerek durma .başarılar

• tesekkür ederm @aytuğ bakalm konusuyoruz zaten bayaa yardımlar için tesekkur ederm ee baska yardm etcek yokmu bu arada aytuğ dediklerini denicem saol...

@yKuN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

ya daha bekle ya da terket olm türk erkeğine kız mı yokmuş yerleş İzmir'e

geçmiş senelerde satanistlik zamazingosunun gündemde olduğu zamanlarda izmirde tinerci bir çocuğun tv ye söylediği şeyler aklıma geldi,izmirli kızlarla ilgili
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oc_MaNiAcH

tesekkür ederm @aytuğ bakalm konusuyoruz zaten bayaa yardımlar için tesekkur ederm ee baska yardm etcek yokmu bu arada aytuğ dediklerini denicem saol...

@yKuN

rica ederim aykun sen de sağol arkadaşım. sevgiler saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.