benm yapmak istediğim de bu ama işte benim çekindiğim terslemesi oluyo yoksa direk zaten soylicem...
madem terslemesinden korkuyorsun şu şekilde söyle önce; "ben seni çok seviyorum sen benim için çok değerlisin" böyle başla önce. hem arkadaşça hem de dostça sözler bunlar. anlayabilene gönülden gelen sevgi sözcükleri ki anlayacağından eminim . neden anlamasın ki? insan sevildiğini analr. senin onu sevdiğini o da anlıyordur merak etme. gönlü varsa o da sana söyleyecektir. sevgini onu sıkmadan kibarca tekrar et onu ne kadar düşündüğünü onun hasta olmasında bile ne kadar üzüldüğünü belirt. sevmek güzel şey tadını çıkar. üzülerek durma .başarılar
tesekkür ederm @aytuğ bakalm konusuyoruz zaten bayaa yardımlar için tesekkur ederm ee baska yardm etcek yokmu bu arada aytuğ dediklerini denicem saol...
@yKuN
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
ya daha bekle ya da terket olm türk erkeğine kız mı yokmuş yerleş İzmir'e
geçmiş senelerde satanistlik zamazingosunun gündemde olduğu zamanlarda izmirde tinerci bir çocuğun tv ye söylediği şeyler aklıma geldi,izmirli kızlarla ilgili
quote:
Orjinalden alıntı: Oc_MaNiAcH
tesekkür ederm @aytuğ bakalm konusuyoruz zaten bayaa yardımlar için tesekkur ederm ee baska yardm etcek yokmu bu arada aytuğ dediklerini denicem saol...
@yKuN
rica ederim aykun sen de sağol arkadaşım. sevgiler saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme