Şimdi Ara

YARDIM EDİNNNNNN İMDATTTTTTTTTTTTTTTTTT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER YAW BEN PC Yİ YENİ ALDIM VE KNİGHT ONLİNE Yİ YÜKLEDİM AMA DATA SORUNU WERİO NASI ÇÖZEBİLİRİM BÜTÜN LAUNCHERDAKİ EKLERİ İNDİRDİM AMA DATA SORUNU WERİO NASI ÇÖZEBİLİRİM ACİLLL YARDIMM PLSSSSSSSSSSSSSS

• bahsettiğin sorun bu mu??????????????

• ewt dostum o yaw bi çözemedim bi yardım edersen sewinirim>>> msn salamurayaprak1@hotmail.com..
  • arkadasım download.com a gir ordan indir yeniden oyunu bende de aynı sorun vardı...
  • selam internetten indirmek çok uzun olur die , ben üşenmedim gittim cafeye ve o hataveren dosyaları kopyaladım geldim ama bu seferde oyuna girmek istediğimde k2 network knght... filan yazio ve sonra donup kalıyo kaçkere denedim olmuyo bi yardım plsssssssss

• Birde şöyle yapmayı dene!
    ne güzel internette varmış.internet cafede tüm oyunu yazdır nasıl iyi fikir değil mi!
  • aynı sorun bendede var üstte bir tane resim var onun aynısı bir şey yapamıyorum güzel bi çözüm öneren varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    DOLANDIRILDIM YARDIM EDİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de hackshild sona geliyo dolup oyun açılmıyo. cafede şık diye açılıveriyo oyun
  • Kardeş aynı sorun bugün bende vardı diyorumwww.download.com dan indirdim hiç bir sorun kalmadı size bu siteen indirin arama butonuna knight online yazın karşınıza çıakr emin olun sorununuz çözülecektir..
  • download.com dan indirmek beni batırır adam lar dosyayı zip lememişler bile
    zaten indirirken 3 saate elektirikler kesildi ya şu hata veren dosyaları bulalım yada adam gibi bir site söyleyinde ordan indirelim şu oyunu Fıttırdım 2 gündür yaaaaaaaaaaaa....!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: FireStarters

bende de hackshild sona geliyo dolup oyun açılmıyo. cafede şık diye açılıveriyo oyun

BU SORUN BENDE DE VAAAAR OYNAYAMIYORUM HACKSHİELD DOLUYO OYUNUN AÇILIP K2NETWORK YAZACAĞI YERDE HİÇBİŞİ YAPMIYO SONRA DA FİLE UPDATE TİMEOUT DİYO PLS HELP ME
  • kardes gıdıp cafeye yukletsene oyunu ole ugrascana..! olmazmıı ?
  • http://www.download.com/3120-20_4-0.html?tag=srch&nid=1&qt=knight+online&tg=dl-20

al dostum burdan indir hata weriosa al burdan inidir...
  • beyler download.com dan indirdim data falan yazıyo lütfen çözümmmmmmmm
  • eğer uzun die indiremiyorsanız inndir.com dan arama tuşuna DAP yazın onu indirin sonra download dan oyunun indirin bu program elektrik felan kesşildi dielim yeniden açıldıgında kaldıgı yerden devam ettiriyor ben kullanıorum çok işime yarıyorrr..
  • Arkadaşlar Onu Bunu bırakın gidin cafeye sizdeki KO(1.299) cd sini isteyin alın
    Yükleyin OYNAYINDaha bugün aynı sorun bendeydi böyle yaptım.
    download.com u bırakın gitsin

• quote:

Forum Kurallarından Alıntı :

3-) Açacağımız konuların başlıklarını anlaşılır ve konu ile ilgili olmasına özen gösterelim. Örneğin sadece "Yardım" şeklinde konu açmayalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.