Şimdi Ara

yardım edrmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 5+1 ses sistemim var fakat ses kartım onboard .kaliteli bir şekilde müzik dinlemek ve 5+1 den tam performans almak için ses kartı almak istiyorum pek pahalı olmayanlardan :).creative sound blaster live 24 bit D.E 7+1 ve Creative sound blaster live 24 bit eax 5+1 bu kartlar sizce işimi görür mü ve hangisini tavsi ye edersiniz yardım ederseniz çok sevinir .çok teşekkürler.

• 2 side işini gorur ama bence 7.1 olanı al. en son hatırladıgım kadarıyla 30$+kdv ydi. on board tan bi an once kurtul bence
  • sound blaster audigy 2 zs nasıl sence bide fiyat konusunda bi fikrin var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizacik

sound blaster audigy 2 zs nasıl sence bide fiyat konusunda bi fikrin var mı acaba?

fiyat olarak onu bilmiyorum ama audigy ve creative kullananlar her zaman creative i tavsiye ediyor
  • selam arkadaşlar bende ausus onboard soundmax ses kartı var 5+1 ses sistemimde var ve bir ses kartı almak istiyorum bu sound blaster audigy 2 zs ler nasıl? soundblster live 7+1 şuanki onboard 5+1 destekli ses kartıma göre ses kalitesi çok fark eder mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin
    4 yıl önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR ACİLL YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.