merhaba arkadaşlar 5+1 ses sistemim var fakat ses kartım onboard .kaliteli bir şekilde müzik dinlemek ve 5+1 den tam performans almak için ses kartı almak istiyorum pek pahalı olmayanlardan :).creative sound blaster live 24 bit D.E 7+1 ve Creative sound blaster live 24 bit eax 5+1 bu kartlar sizce işimi görür mü ve hangisini tavsi ye edersiniz yardım ederseniz çok sevinir .çok teşekkürler.
2 side işini gorur ama bence 7.1 olanı al. en son hatırladıgım kadarıyla 30$+kdv ydi. on board tan bi an once kurtul bence
sound blaster audigy 2 zs nasıl sence bide fiyat konusunda bi fikrin var mı acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: denizacik
sound blaster audigy 2 zs nasıl sence bide fiyat konusunda bi fikrin var mı acaba?
fiyat olarak onu bilmiyorum ama audigy ve creative kullananlar her zaman creative i tavsiye ediyor
selam arkadaşlar bende ausus onboard soundmax ses kartı var 5+1 ses sistemimde var ve bir ses kartı almak istiyorum bu sound blaster audigy 2 zs ler nasıl? soundblster live 7+1 şuanki onboard 5+1 destekli ses kartıma göre ses kalitesi çok fark eder mi?