Şimdi Ara

(Yardım)ekran kartı ve monitör önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • STRIX-GTX1070-8G- Gaming var aklımda ancak kasam bu ekran kartını kaldırabilirmi bilgim yok power düşük onu kesinlikle yenilemem gerektiğni biliyorum ancak kalan şeyler hakkında bilgi sahibi değilim malesef,bilgili birisi yarıdmcı olursa sevinirim.

şimdiden teşekkürler.

ana kart "ecs z77h2-a3" güç kaynağı:"power boost" 400w işlemci:i7-3770k

başka bir bilgi gereklimi bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SneakyPeach -- 23 Ekim 2018; 1:43:3 >

• kaldırır
  • İşlemcin kaldırır ama kasan da büyük mü? Bu ekran kartları baya uzun oluyor. Sığmazsa sıkıntı yaşarsın.
  • furkankaya585587 F kullanıcısına yanıt
    tek sıkıntısı kasa boyutumu o zaman ? eğer öyleyse kasayıda değiştiricem mecbur birde psu yeterlimi yoksa onudamı yükseltmem gerekir ileride sıvı soğutmaya girmeyi düşünüyorumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SneakyPeach -- 23 Ekim 2018; 23:15:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SneakyPeach

tek sıkıntısı kasa boyutumu o zaman ? eğer öyleyse kasayıda değiştiricem mecbur birde psu yeterlimi yoksa onudamı yükseltmem gerekir ileride sıvı soğutmaya girmeyi düşünüyorumda.
    Diğer parçaların iyi gibi görünüyor. Belki bir de ram eklemen gerekebilir.
  • furkankaya585587 F kullanıcısına yanıt
    geç döndüğüm için kusura bakma anca fırsat bulabildim,

STRIX-GTX1070-8G- Gaming alırsam psu yu yükseltmem gerekirmi yoksa 400w yeterlimi peki birde psu sıvı soğutmayı etkilermi bilgim yok o sebeple soruyorum.
  • quote:

geç döndüğüm için kusura bakma anca fırsat bulabildim,

STRIX-GTX1070-8G- Gaming alırsam psu yu yükseltmem gerekirmi yoksa 400w yeterlimi peki birde psu sıvı soğutmayı etkilermi bilgim yok o sebeple soruyorum.
    En az 600 w’lık PSU alman gerekli. Sıvı soğutma ile PSU arasında ne bağlantısı olacak ki? Alakası olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Kasa küçükse yada HTPC tarzı bir sistemin varsa bu kart işini fazlasıyla görür. Bu kartla kasanıda değiştirmeye hiç gerek yok.

www.hepsiburada.com
    MSI AERO ITX GeForce GTX 1070 8GB OC 256-bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-aero-itx-geforce-gtx-1070-8gb-oc-256-bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-p-HBV000008RK4E

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.