Bildirim
[YARDIM] eski laptop monitörünü kullanmak istiyorum.
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bunun için gittigidiyorda bir kit satılıyordu ama özel bir projen yoksa yeni monitör al kardeşim.
ayrıca senin bu cihaz baya eski bağlantılarıda uymayabilir dediğim kite. -
quote:
mümkün müdür acaba??
Değildir
Mümkündür ama maliyeti yüzünden o kadar pahalı gelir ki direkt "Değildir" i yapıştırdım
LCD ekranın kontrol chip 'ine uygun sürücü (driver) boardını bulman lazım.. -
teşekkür ederim arkadaşlar. kullanım alanı monitörü içinde bulunduran bir kasa modifiyesi içindi. aslında tam olarak şöyle diyim: elimizde böyle bir monitör varken böyle bir projeye başlamamıza sebeb olsun demiştik. söz konusu kit dediğiniz gibi pahalıysa bu pek mümkün olmayacak tabi...
tekrar teşekkür ederim arkadaşlar... -
Arkadaşlar bu arada bu kiti nasıl bulurum ben gittigidiyorda. tam olarak bunun ismini söyler misiniz ? -
arkadaşlar bendede var bi tane ben bunu satmak istiyorum kaça alırlar ideal fiyat nedir??? sonra kazıklanmıyalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doorbay -- 10 Eylül 2009; 16:43:51 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X