Şimdi Ara

yardım fotoğraf işi yapacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kişisel algılamayın ama "herkes işini yapsa" daha iyi olur tüm piyasa. Eline makineyi kapıp kendince ticarete atılanlar yüzünden piyasa düşüyor, kalite ve fiyat beklentileri diplerde... İş alırken bu tarz insanlar yüzünden tartışıyoruz artık, "sen 5 diyosun ama 3e çeken de var" vs vs.

Fotoğraf çekmeyi bilmek eline alıp otomatik modda deklanşöre basmak değildir, şu yazılanlardan çıkardığım kadarıyla temel fotoğraf bilgisi dahi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Kişisel algılamayın ama "herkes işini yapsa" daha iyi olur tüm piyasa. Eline makineyi kapıp kendince ticarete atılanlar yüzünden piyasa düşüyor, kalite ve fiyat beklentileri diplerde... İş alırken bu tarz insanlar yüzünden tartışıyoruz artık, "sen 5 diyosun ama 3e çeken de var" vs vs.

Fotoğraf çekmeyi bilmek eline alıp otomatik modda deklanşöre basmak değildir, şu yazılanlardan çıkardığım kadarıyla temel fotoğraf bilgisi dahi yok.

Fotoğrafçıların " facebook profil fotosu çekilir" tabelalarından sonra bu tür şeyleri açıkcası garip karşılamıyorum.
  • Orası ayrı bi muamma Çorbaya döndü.
  • Ben şuan kendime bakıyorum. Daha profesyonel bakıyormuşum fotoğraf işine onu görüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.