Şimdi Ara

[YARDIM]HP Pavillion Çift Ekran Kartı Sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben geçen aylarda HP Pavillion G6 serisinden 1220et notebook aldım. Intel HD Graphics Family ve AMD™ Radeon HD 6470M Ekran kartları var. Ama Radeon HD 'yi kullanamıyorum. İlk aldığımda çalışıyordu Değiştirilebilir Grafiklerden ayarlıyordum. Ama Home Basic'ten Ultimate yükselttim hangi driveri yüklediysem olmuyor. CD'm de yok oyunlardan zevk almıyorum Intel HD Graphicsi görüyorlar DXDiagtada aynı şekil Intel'i görüyor BIOS'tan da denedim ama üretici Advanced Settings'i kapatmış . 1 Aydır denemediğim driver, program kalmadı. Acaba Bir Bilgisayarcıya götürsem elle seçebilir mi veyahut doğru driverı yüklerse çalışır mı ?

Yada farklı bir çözümü varsa bu kardeşinize ne olur söyleyin arkadaşlar.

• Aşağıdaki lin'te kullanabilir 2 tane driver var bunlar'dan en alttaki dene tabi kurduğun diğer driver'i silmek için denetim masasından ati catalyst control center'i kaldır.
    Link
    Bu driver'de olmaz ise alttaki link'ten en düşük ve en yüksek bios'larını kurup tekrar kurulum yapabilirsin sorunun düzelecektir.
    Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enesaksac -- 25 Ağustos 2013; 12:14:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Enesaksac

Aşağıdaki lin'te kullanabilir 2 tane driver var bunlar'dan en alttaki dene tabi kurduğun diğer driver'i silmek için denetim masasından ati catalyst control center'i kaldır.
    Link
    Bu driver'de olmaz ise alttaki link'ten en düşük ve en yüksek bios'larını kurup tekrar kurulum yapabilirsin sorunun düzelecektir.
    Link

Hemen deniyorum kaldırıyım sonucu yazarım. Sağol cevap için

• Şu anda en üstteki BIOS var ilk baş driveri kurucağım bakalım nolacak sonra biosu denicem sağol kardeşim inşallah olur
  • Kardeş şu anda amd kurulumu açıldı hızlı mı seçeyim özel mi ? farketmez mi ?
  • Hızlı kurulum
  • Enesaksac kullanıcısına yanıt
    Kardeş şu anda kuruldu restart falan attım da şimdi sağ tık değiştirilebilir Grafikler dedim tepki vermiyor dxdiag'a bakacağım bi de
    Dxdiag'a baktım önceden üreticide Intel Inc. C. yazıyordu şimdi ATI yazıyor ama yonga türü ıntel bir de aygıt yöneticisine bakacağım inşallah olmuştur ya
  • Değiştirile bilir seçeneği masaüzerine geldiyse ekran kartın kurulmuştur.o control panelini açması lazım
    O önceden de vardı fakat önceden "Değiştirilebilir Grafikleri Kullanılarak yapılandırabilecek başka ayar bulunamadı" diyordu. Az evvel oyunuma girip donanım testi yaptım ve sonuç hüsran Intel HD Graphicsi görüyor tekrar.
  • Eğer bir daha Laptop alma gibi bir şeyim olursa HP alırsam neyim ! KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM ARKADAŞLAR !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SâksâfôN -- 25 Ağustos 2013; 13:46:27 >
  • Bütün bios'larını denedinmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.