Şimdi Ara

[YARDIM]İLK AY BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu bugün satın aldım , üzerinde ilk ay bedava fasa fiso yazıyor.NCSoft'un sitesine girdim kayıt oldum . Use Serial Code dedim kodu yazdım falan , sonra Aion oyun hesabı oluştur dedi tamam dedim ama bu sefer benden kredi kartı bilgileri yada GameTimeCard serial kodu istedi , hani ilk ay bedavaydı ? Bu sorunu birtek ben mi yaşıyorum ? Yardım ederseniz sevinirim.

• Kredi kartı bilgilerini gir,bedava süredeyken para çekmez bitince çeker,çekmesini istemezsen kredi kartı bilgilerini silersin çekmezler ya da pre-paid card kodu girmen gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 10 Eylül 2010; 20:59:58 >
  • Hmm . Öncellikle 16 yaşındayım ve kredi kartı sahibi değilim , pre-paid kart şu GameSultan'ta bahsedilen kartlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afgenc

Hmm . Öncellikle 16 yaşındayım ve kredi kartı sahibi değilim , pre-paid kart şu GameSultan'ta bahsedilen kartlar mı ?

Evet GameSultan'dan TimeCard alabilirsin Havale yoluyla
  • Peki bu TimeCard'lar kargoylamı teslim ediliyor yoksa e-mail'e mi Serial Code geliyor ?
  • Gamer-market'ten alıyorum ben e-mail ile gönderiyorlar ödemeyi yaptıktan 10 dk sonra key mailinde oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.