Şimdi Ara

Yardım! İphone için.Parrot mki9000 ve Tomtom navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Uzun uzun yaptığım araştırmalardan sonra bir sonuç elde edemedim. Sizin fikirlerinizi almak istedim.

Ben Amerika'dan İphone 4 getirttiriyorum. Ve bunu aracımda bir tutucuya sabitleyip, hem müzik dinlemek, hem navigasyon sağlamak, hem handsfree özelliğini kullanmak, hem şarj etmek için kullanabileceğim bir araç kiti istiyorum. Uzunca araştırma yaptıktan sonra satılan birkaç Fm Transmitter özellikli araç kitlerinin bu isteklerimi karşıladığını gördüm ama handsfree konuşmalarda ve fm transmitter özelliğinde çok iyi olmadıklarını okudum.

Bunun için Parrot mki9000 almayı düşündüm, hem handsfree hem de bluetoothla müzik seti arasında iletişim için. Ses kalitesi 10 numaraymış.

Ama Parrot'ta da tutucu özelliği yok. Onun içinde Tomtom'un iphone için özel ürettiği tutucuyu buldum, bu alette navigasyon sinyallerini 3 kat arttıran özel bir sistem var ve yine kendi mikrofonu ve hoparlörleriyle handsfree konuşma özelliği artı şarj olayı mevcut. Ama müzik bağlantısı yok.

Size sormak istediğim soru şu: '' Sizce bu 2 aleti alırsam çoğu özelliği birbirine benzediği için aptallık mı etmiş olurum? Yani sadece Tomtom'u tavsiye eder misiniz? Ve bu 2 aleti bu şekilde kullanırsam benzer özellikleri çakışma yapar mı? Mesela arabanın içinde bir arama olduğu zaman Tomtom'un hansfree özelliğini devre dışı bırakıp direk Parrot'la konuşabilir miyim?''

Sanıyorum birçok İphone 4 sahibi için yararlı olacak bir konu olabilir. Çünkü her cihazın bir eksikliği oluyor ve bu 1 eksiklik için başka cihazlar almaya itebiliyor insanları. Bu eksikleri başka yollarla kapatma şansımız olur mu? Farklı fikirler daha iyi performanslara götürebilir bizi...

• tomtomu al yeterli olur bence

ikisini birden almana gerek yok bence..

bu arada tomtomun linki varsa banada atrmısın bende düşünüyorum bir fiyat araştırması yapayım :)
  • Ben Amerika'dan getirteceğim için ebay'a bakıyorum orada da genel fiyat ortalaması 99 $

http://cgi.ebay.com/NEW-TomTom-Tom-Apple-iPhone-4-4g-GPS-Car-Kit-Mount-Dock-/150512243781?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item230b3a9445

ama sanıyorum Türkiye'de 250-300 TL civarı..
  • Arkadaşlar kimsenin fikri yok mu bu konuda?
  • Bence öncelikle alma amacını belirle, çünkü parrot konuşmanın yanı sıra ses aktarma özelliği de var. Yani Ipodunu araçına bağlamış olacaksın. Bence ayrıca tomtom almana gerekyok, iphone 4 tutucu + parrot mki9000 alman mantıklı olacaktır. Navigasyon için de iphonu kulanırsın.
  • Navigasyon düşünülüyorsa ne yazıkki iphoneun gps çipi kötü hava ve yüksek binaların arasında beş para etmez. Tomtom veya magellan car kit kullanabilirsin. Ama bu cihazlarında müzik için aux bağlantısı imkanı varken her nedense handsfree de sadece kendi üzerlerinde bulunan hoparlör üzerinden yaptırıyor bunları. Açıkçası ben tomtom car kit kullanıyorum. Handsfree ses düzeyi yetersiz. Magellan car kit bu konuda daha iyi diyor test edenler.
    Bence tomtom car kit + parrot al veya magellan + parrot. Ama hepsinden önce magellan alıp dene bence ses düzeyini. Yoksa müzik konusunda sıkıntı yok aux dan teybe yolluyorlar bu cihazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.