Şimdi Ara

[Yardım] İzmir'de Oturulacak Semtler Neresidir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Marvel_Recai

İşyerin konak metroya yakın mı?

Alıntıları Göster
    İş yerim konak pierin orada hocam
  • Tek otobüsle gidilebilecek bir yer olsun. Karşıyaka falan zor ama vapurla çok kolay konak piere gelinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Tek otobüsle gidilebilecek bir yer olsun. Karşıyaka falan zor ama vapurla çok kolay konak piere gelinir.
    Hocam karşıyaka dışında şöyle ulaşımı kolay nezih bir yer önerir misin?
    çok fazla bir yer bilmiyorum.
    bütçem 2000-2500 tl.
  • theasus kullanıcısına yanıt
    Bilemem. Senin nezih bulmayacağın yeri ben beğenirim çünkü buralıyım. Oturmayacağın kahramanlar, karantina ve halil rıfat gibi semtlerde hatta eşrefpaşada bile otururum.
    Senin bakışınla benimki farklı. Belki hatay pazarının oraları beğenebilirsin orada büyük yeni apartmanlar var. Üçyolda olabilir. İzmir geneli eski binadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Bilemem. Senin nezih bulmayacağın yeri ben beğenirim çünkü buralıyım. Oturmayacağın kahramanlar, karantina ve halil rıfat gibi semtlerde hatta eşrefpaşada bile otururum.
    Senin bakışınla benimki farklı. Belki hatay pazarının oraları beğenebilirsin orada büyük yeni apartmanlar var. Üçyolda olabilir. İzmir geneli eski binadır.
    Hocam nezihten kastım; hır gür olmayan, nispeten sokakları çevresi temiz bir yer.

Yoksa lüks anlamını kastetmedim ona para da yetmez :)

Hocam biraz saçma bir soru olacak ama gerçekten bilmediğim için soruyorum "Hatay pazarı" nı nasıl aramam lazım? yani hangi mahalle altında çıkıyor?
  • theasus kullanıcısına yanıt
    Mahalle olarak bilemem. Orası inönü caddesi olarak geçer. Eski askeri hastane vardır orada. Google haritadan bak bence güzel semt. Tek otobüsle ve metroyla konağa gidersin metro 1-2 duraktır.
    Bazı insanlar sevsede ben yeşilyurt semti var orayı sevmem. Mit lojmanları var diyorlar oralarında çevresi sessiz oluyor biraz tepedir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.