Şimdi Ara

Yardim!! Klavye tuslari !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar benim klavye tuslari degisti mesela i yazcam i e basinca ' cikio simdiden tsk

• klavyen ingilizce olmuş.
  • Shift e basılı tut yukarı ok gibi olan tuşa sonra alt a bas düzelir
  • Counter-Strike oynamaktan benim klavye ye de olmuştu iki kere.İlkinde bilgisayarcı çağırdım o yaptı.İkincisinde klavye seçenekleriyle filan oynadım olmayınca tabiki format
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wista_17

Selam arkadaslar benim klavye tuslari degisti mesela i yazcam i e basinca ' cikio simdiden tsk

==============================================================

Genelde Türkiye'de F klavye (Türkçe) ve Q klavye (Yabancı) kullanılır;
    Tab tuşunun yanındaki harf F ise Türkçe; Q ise Yabancı klavyeye sahipsinizidir.

Konuyu açan arkadaş ilk zamanlar herkes senin gibiydi; öğrenme çabanı görerek kendi öğrencilik günlerimi hatırlattın.

Sorunun Cevabına gelince: Senin Klavyen F mi Yoksa Q mu bilmiyorum. Fakat aşağıdaki adımları takip edersen kurcalayarak öğrene bilirsin. Senin sayende bende bilgilerimi tekrarlama şansı buldum.

Denetim Masası> Bölge ve Dil seçenekleri> Bölgesel Seçenekler (Türkçe)> Diller> Ayrıntılar> Ayarlar penceresi ekrana gelecek Türkçe-Türkçe F veya Türkçe-Türkçe Q seçeneklerini daha önceden eklenmişse karşına çıkacaktır. Eklenmemiş ise Ekle tuşuna basarak istediğin klavyeyi ekler; Kaldır tuşuna basarak istediğin klavyeyi kaldırır.

Her defasında bu kadar uzun yol kullanmak zor gelirse. İlk aşamada yine aynı adımları kullanarak;

Denetim Masası> Bölge ve Dil seçenekleri> Bölgesel Seçenekler> Diller> Ayrıntılar> Ayarlar> Tercihler> Dil Çubuğu ayarları penceresinden kısa yolu masaüstünde göster kutusunu tıklayarak masaüstüne ekleyebiliyoruz.
    XP kullanıcısıysan saydamlık gibi çeşitli farklı ayarlar bulunmaktadır.
    ( kullanıcının tercihlerine bırakılmış seçeneklerdir)

Not: on parmak nedir? Diyenler olursa. Alta ki link sizin için.

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=onparmak&lid=40

Her zaman en iyi öğrenme yöntemi uygulamadır.

• alt + shift
  • Aynı sorun bendede var.Zırt pırt oluyo.KO oynuyorum Ş yazıcam ; yazıyo bazen : yazıyo.Bzen -> tuşu basılıymış gibi charım dönüyo.Alt+shift yapıyorum bu kezde skill basmıyo 1-2-3-4.... tuşları.Alt'a basıyorum 1-2 kere geliyo gene harfler yok arada bi denk gelirse tutturuyom işte devamBunun kesin çözümü yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FlamePaper

Counter-Strike oynamaktan benim klavye ye de olmuştu iki kere.İlkinde bilgisayarcı çağırdım o yaptı.İkincisinde klavye seçenekleriyle filan oynadım olmayınca tabiki format

deep freezi kur her resette düzelir bendede oluyo reset atıyom düzeliyo:d
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheFatalDeath

alt + shift

======================================================
    Klavye Kısa Yol Tuşlarını Değiştirmek;
    Alt+Shift veya Ctrl+Shift seçeneklerinin ikiside doğrudur.
    Fakat asıl doğru olan atanmış kısa yol tuşudur.

Başlat>Denetim Masası>Bölge Ve dil Seçenekleri> Diller>Ayrıntılar>Tuş Ayarları>Tuş sırasını Değiştir penceresinden istediğimiz kısa yolu kullanma şansımız vardır.

Kısa yol tuşlarını değiştirmek kişisel bilgisayarlara özeldir. Bu nedenle kısa yol tuşlarını paylaşırken bir başkalarını yanıltmayalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.