Bildirim
Yardım Laptop baglanabilen Anfi Receiverlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aux girişine sahip bütün amfilere bağlayabilirsin yani neredeyse bütün amfilere yeni satın alacaksın sanırım bütçeni belirtirsen uygun modeller önerebiliriz geçici bir çözüm arıyorsan o konuda da yardımcı oluruz -
Slim dreamlerle sorun cıkarmayacak, 200-250 civarında iyi temiz durumda- ikinci el yamaha-technics-tarzı guven veren markalardan olur. veya sıfır 400-450
Cok fazla bir masraf istemiyorum cunku asıl sistemi biraz toparlanınca yapıcam kafamda yamaharxv663 ve yamaha saova var.
Su surecte beni idare edicek ve biraz tecrübe edecegim. -
anladım geçici sistemde öğrenip profesyonelleşmek istiyorsunuz 2. el konusunda pek bilgim olduğunu söyleyeme sıfır olarak da yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka çıkacaktır -
Benim kullandığım pc'de spdif optik çıkışvar sorunsuz olarak çalışıyor çokta rahat oluyor kullanımı eğer kullandığın pc'de optik çıkış var ise avr'ye bu şekilde bağlarsan çok pratik olur. -
quote:
Orjinalden alıntı: top gear
Benim kullandığım pc'de spdif optik çıkışvar sorunsuz olarak çalışıyor çokta rahat oluyor kullanımı eğer kullandığın pc'de optik çıkış var ise avr'ye bu şekilde bağlarsan çok pratik olur.
evet. optik çıkşta ses kalitesi çok iyi olur. ama bu özellik yeni laptoplarda var.
bir de amfi'deki optik giriş ile, laptop'takine uygun kablo almak lazım. bir tarafı toslink diğer tarafı mini-toslink.
ben izmir'de bulamadım... -
TOSHİBA-VİVANCO-HAMA bu markaların optik kablolarında paketin içinden notbook spdif çıkışı için dönüştürücü aparat çıkıyor.Ambalajı açmadan görüyorsunuz zaten.Özellikle toshiba'nınkinde 2 tane var her 2 uc içinde koymuşlar.Bu markalar teknosa'larda satılıyor çok rahat bulabilirsin ellerinde yoksada başka şehirden getiriyorlar. -
arkdasim sesin alacagin bir adet Y kablo yani bir ucu stero jack diger ucu laptobun kulaklık jack ina girecek
kadar olan bir kablo bir cok yerde var bu sekilde anlatirsan bulabilirsin stero kablo uclarini anfi veya herhang,, baska biseye baglasan bile ses alabilirsin optik cikisli bir laptop un olmadıgını dusunuyorum
baska bir konuda sana ikinci el alabilecegin bir adres verdim guvenle alabilirsin 250 ytl ye technics alabilirsin belki bence iyi bir tercih olur
quote:
Orjinalden alıntı: seridari
Slm arkadaşlar bir süre için media ve müzik merkezi olarak laptopımı kullanmak zorundayım
elimde pure acoustic slim dream + aktif subı var. Laptopımdaki sesi hangi anfilere baglayabilirim yardım lütfen.
-
saol söztutar,
denon AVR2802 deniyorum ordan aldım daha ucret ödemedim super biriymiş Levent Bey.
Yalnız pek bir kaynak yok bu amfiyle ilgili, yurtdışı - sene önceki yorumlarda olumsuz genelde.
Peki bu konuda yardım edebilirmisin?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X